Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Dermatolog Serdar Tuncer Elinde Tek Cihaz Ve Hasta Umurunda Değil

Dermatolog  Serdar Tuncer Elinde Tek Cihaz Ve Hasta Umurunda Değil
24 Aralık 2024 15:55

Serdar Tuncer Beşiktaş dermatolog'a gittim. Cildimi gördü. Nd yağ lazer var elinde onunla en azından eskisinden kotu olmayacağını söyledi. Sonra lekeler soyulurken geçmediğini gördüm. Yazdım cevap : yorum yapma
sonra leke açacak diye expigment verdi.

Baktım riskli bir krem sadece 2cm çapında sürdüm. O bolge mosmor oldu. Sonra karardı. Foto attım cevap : koruyamamışsın, dedim korudum hatta siz söylemenize rağmen sadece küçük bölüme sürdüm. Sonra bana krem gönderdi. Ne bir anlatma, ne bir bilgi, ne bir empati.

İki sayfa kağıt imzalatıyorlar. Ondan sonra bizden bile bilgisiz davranıyorlar. Ya ilgilenip mahcup olsa başımın üstünde yeri var. Resmen elinde tek cihaz ve hasta umurumda değil bir tavır.

Sibel
Sibel
18 Ocak 2025 14:13

Serdar Tuncer yaptığı uygulamaların lekelere iyi geldiğini yazdı. Ben de yorum ekledim.   Doktor beni engelledi. Resmen açıklama yapmak yerine uzaklaştırıyor. Yaptığı işlemin faydasız hatta zararlı olduğunu söylüyorum.

Nurgül sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Neslihan Dolar Klinikte Yaşanan Tedavi Sorunları Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

22 Ağustos 2024 17:55
dr-neslihan-dolar-klinikte-yasanan-tedavi-sorunlari-ve-musteri-memnuniyetsizligi-1.pdf

26 Haziran 2024 10:28
Dr. Servet Usta Muayenehane Tedavi Süreci Ve Sonuçları
Naz sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Ahu Birol Kocaalp Emrivaki Muayene Ücreti

21 Temmuz 2023 11:13
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Op. Dr. Selma Denktaş Kuduban 3-4 Kat Pahalı Tüy Arttıran Lazer Yapmışlar!

23 Ağustos 2024 23:49