Bilal sonuçtan hiç memnun değil

11 Mayıs 2024 12:25

Uzun zamandır Derimod müşterisiyim. Önceleri memnundum ancak son birkaç yıldır ayakkabı kalıpları ve deri kalitesi konusunda ciddi sıkıntılar yaşamaktayım. Örneğin, bir ayakkabı satın aldım ve daha ilk giymede boğaz kısmındaki derilerde çatlama ve açılma meydana geldi. Bu ayakkabı ile ilgili değişim talebimde bana üç gün içinde cevap vereceklerini belirtmişlerdi; ancak onay için neredeyse 12 gün bekledim. Yerine aldığım ayakkabıyı bir haftadır giymeme rağmen, sanki deri değil de plastik gibi hissettiriyor ve ayrıca çok sert. Özellikle sol ayakkabı, yürürken baş parmağıma baskı yapıyor ve baş parmağımı yaraladı. Görünüş olarak da ayakkabılar ucuz görünüme sahip. Diğer ayakkabıyı yürürken giydiğimde ise arka kısmı ayağımdan çıkıyor ve topuk kısmı sürtünüyor. 16 Nisan'da yaptığım değişim talebi, üç iş günü içinde sonuçlandırılacağı söylenmesine rağmen, 11 Mayıs'ta olumsuz yanıtlandı. Artık Derimod'dan alışveriş yapmayacağım ve çevreme de önermeyeceğim.

28 Haziran 2025 00:25

Müşteri memnuniyeti diye bir şey yok bilginiz olsun

26 Mayıs 2025 18:00
Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Ertuğrul
06 Ocak 2024 13:33
Derimod Ayakkabı Pişmanlığım
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
14 Kasım 2023 12:43

Asuman
20 Ocak 2024 15:15
Versus sonuçtan memnun değil

Versus
06 Mayıs 2025 12:19
Derimod Satın Aldığım Üründe Kısa Sürede Sorun ve İade Sürecinde Yaşanan Zorluklar