iPhone 14 Pro Max
Havacılık ve uzay endüstri standartlarında kullanılan alüminyum gövdesi ile elinize aldığınızda hayranlık uyandıracak tasarımı ile yeni iPhone 14 Pro Max , 6.7 boyutunda super retina XDR bir ekrana sahip. Standart 1000 Nit ve HDR videolarda 2000 Nite kadar çıkabilen parlaklığı ile güneş ışığı altında bile 2 kata varan en parlak görüntüleri elde edin.

Yeni İphone 14 Pro bu zamana kadarki en uzun pil ömrüne sahip iPhone. Büyük kasasında bulunan büyük bataryası ile 29 saate kadar video izleme süresi ve uzun kullanımın tadını çıkarın. Sahip olduğu hızlı şarj teknolojisi ile enerjiniz hiç bitmesin. Sahip olduğu 5g Bağlantısı ile hızınızı kesmeden internete bağlanırken, güncellenen 5.3 versiyon bluetooth bağlantısı ile cihazlarınıza daha hızlı ve kopmadan bağlanın.
Derin Mor-Altın -Gümüş ve Uzay Siyahı olmak üzere 4 farklı renk seçeneği ile gelen iPhone 14 Pro Max üzerinde bulunan Ceramic Shield ile bu zamana kadar yapılmış en sağlam akıllı telefon ekranı.
6metreye kadar 30 dakika suya dayanabilen IP68 sertifikası ile su dökülmelerine ve suya düşmelerde endişe etmeyin.
Dynamic Island ile kamera çentiği kaldırılarak yepyeni bir yüz tanıma ve kamera boşluğu getirildi. Artık dikkatinizi dağıtmadan yüksek yazılım desteği ile o an yaptığını şeyden uzaklaşmadan müzik, faceTime ve daha fazlasını kontrol edebilir ve izleyebilirsiniz.

Her zaman açık ekran özelliği telefon ekranına dokunmadan bildirimlerinize ve konfigüre edebileceğiniz diğer bilgilere bakın.
Yeni aksiyon modu ile yenilenen 48Mp ve 1.78f değerine sahip kamerası ile titreşimsiz videolar çekin ve sinematik özellikleri ile Hollywood filmelerine meydan okuyun. 2.2f değerine sahip ikincil ve üçüncül kameralarla ultra geniş açılı ve 3x optik zoomlu fotoğraf ve videolar çekin. Bir önceki nesile göre geliştirilen diğer kamerası ile makro deneyimini bir üst seviyeye çıkarın. Bir önceki nesle göre %65 daha büyük 4 pikselli sensörlere sahip 48 Mp lik ana kamera ile akılalmaz detayları yakalayın.

Yeni eklenen Photonic Engine özelliği ile düşük ışıkta Ultra geniş kamera ile 3 kata kadar, Ana kamera ve Telefoto kamerası ile 2 kata kadar daha iyi fotoğraflar çekebilir ve yeni tru-depth destekli 12 Mp ilk ön kameraya eklenen çoklu odaklama özelliği ile arkadaşlarınızla selfie çekmenin keyfini çıkarabilirsiniz.
Yeni İphone 14 Pro Max bütün gücünü yepyeni dizayn edilmiş 6 çekirdekli merkezi işlemci ve 5 çekirdeki grafik işlemciye sahip A16 Bionic işlemcisinden alıyor. Verimliliği geliştirilmiş daha az ısınan ve uzun süre performansını koruyan geliştirilmiş A16 Bionic işlemcisi ile bir telefondan beklediğiniz en hızlı kulanım deneyimini yaşayın.

İphone 14 Pro Max’ın en yeni özelliği olan kaza algılama sistemi, bir kaza anında telefonunuzun internet veya hücresel bağlantısı olmasa bile uydu aracılığı ile yardım çağırmanıza olanak sağlıyor.
Güncellenen IOS 16 ile arayüzün ve kilit ekranın artık sana özel. Bildirimler, pil durumu ve çok daha fazlasını telefonunu açmadan gerçek zamanlı olarak takip et zamanın sana kalsın.
Kullanıcı Yorumları