İhsan sonuçtan hiç memnun değil

iPhone Ön Kamera Kötü Çekiyor

16 Haziran 2023 22:00

29 Temmuz 2023 13:37

Merhaba 4 ay önce Vatan Bilgisayar'dan iPhone 14 Pro max (Derin mor) telefon aldım ve ön kamerasının karanlık ortamlarda sisli böyle bulanık çekiyordu sanki yağlı boya ile yapılmış tablolar olurya fotoğraf tam belli olmaz aynı öyle gözüküyordu. Bende garantiye gönderdim kapalı kutu telefon geldi 1 hafta kullandım yine aynı sorun olduğunu fark ettim tekrar gönderdim tekrar kapalı kutu telefon gönderdiler bende mağazadan çıkmadan tekrar aynı sorun var mı diye merak ettim ve yine aynı sorun olduğunu fark ettik burada (Kastamonu) Vatan Bilgisayar çalışanı arkadaşlara çok teşekkür ederim çok ilgilendiler. Tekrar göndereceğim ben göndermekten bıktım lütfen iPhone yetkilileri bunun bir çözümü varsa halledin.

27 Temmuz 2023 18:34

19 Haziran 2023 21:54

Merhaba kullandığım telefon 14 Pro Max ön kamerası gece sisli ve bulanık çekiyor. Garantiye gönderdim ve ön kamera değişti ama değişen bir şey olmadığı için tekrar gönderdim. Bu sefer ürünün kapalı kutusunu gönderdiler. Ama ne yazık ki bunda da aynı sorun var. Lütfen hep iPhone kullandım vallahi telefondan soğudum. Daha önce böyle sorun yaşayan oldu mu. Videolu anlattım fakat yayınlamadılar.

profile profile profile
28 Temmuz 2023 21:32

Böyle sorunla karşılaşan arkadaşlar var mı

Sena
Sena

İPhone 14 aldım bugün tam 2 hafta oldu farkediyordum bulanıklığı ama toz kondurmak istemedim ilk zamanlar yoktur benim takıntılığım vs gibi ama gerçekten bulanık telefonu açıp kapatıyorum neyleşiyor iki dakika sonra gene aynı bulanıklık bundan önce 11 kullanıyordum Mis gibiydi paramızla r€zil oluyoruz garantiye göndereceğim ama soruna tam olarak ne yazmam lazım gönderenler akıl verebilir mi?

Deniz
Deniz

Ne yazım ki aynı sorunu bende yaşıyorum. İPhone 6s Plus'tan 14 Pro max'e geçtim gündüz kamerası mükemmel net çekiyor ancak akşamları ışığın yeterli olmadığı karanlık ortamlarda sisli bulanık netleme sorunu yaşıyorum. Sizin sorununuz çözüldü mü acaba?

Muhammet

Eğer çözüm bulabilirseniz paylaşabilir misiniz?

Muhammet

Aynı sorunu yaşıyorum telefonu aldığımdan beri var ayarlarına bakıyorum fakat genede değişen bir şey olmuyor iPhone 14pro ön kamerası Samsung telefonlar gibi çekiyor resmen böyle saçmalık olabilir mi

İos 26 Güncellemesi Sonrası Arama Ekranı Ve Titreşim Sorunu

Ahmet
25 Eylül 2025 15:09

Söz Verilen Ödeme 44 Bin TL Hâlâ Hesaba Geçmedi

Tolga
08 Ocak 17:52
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

WhatsApp Görüntülü Aramalarda Ses Kontrolü Sorunu

Burcu