Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2024 11:03

DemirDöküm şofben F1 hatası veriyor. Dört ay önce aldığım DemirDöküm şofbenim ilk günden beri F1 hatası veriyor. Servis bunu çözemedi, bacasının düzeltilmesi gerekir dediler. Bacanın yeri değişti, duvarlarım gereksiz yere kırıldı, yine olmadı. 4 aydır sürekli F1 hatası veren şofbenin değişimi için başvurdum, o da kabul edilmemiş. Kendi paranla sıkıntı yaşamak istiyorsan DemirDöküm şofben al. Bugün veya Pazartesi ilk işim Tüketici Mahkemesi'ne başvurmak.

23 Ağustos 2024 11:31 (Şikayetten 27 dakika sonra)
Rıdvan
Rıdvan
23 Ağustos 2024 11:44

Aylardır aynı şekilde cevap verip çözüm üretemiyorsunuz. Size inancım kalmadı maalesef.

Yorumlar (9)

Olgun

Ercan Bey Çek valf tam olarak nereye takılıyor bir foto atabilir misiniz? Bunun nasıl bir işlevi var. Yapılan yorum ve şikayetlere bakılırsa benim DemirDöküm şofben bu F1 hatasını her an verebilir. O nedenle çekvalfi bir an önce taktırmak istiyorum.

Ercan

Soğuk su girişine takılıyor. Servisin dediğine göre suyun geri kaçışını engelliyormuş. Tam olarak işe yarıyormu bilmiyorum çünkü akış anahtarıda değişmişti. Belki tek sorun akış anahtarındaydı. Ben yinede bu parçayı taktırdım.

Ercan

Bendeki sorun suyu kapatınca alev sönmeyip şofben çalışmaya devam ettiği için içindeki su aşırı ısınıp f1 arızaya geçiyor. Su akışı esnasında aşırı ısınma değil bu. Servis iki kez akış şalteri değişimi yaptı. İkinci değişimden sonra su girişine çekvalf taktırdım servis önerisi ile. ( Su tesisatçısı takıyor) Şimdilik çözüldü ama ileride ne olur bilmiyorum. Çünkü önceki değişimden 2 ay sonra yine olmuştu.

Ercan

Aynı sorunu yaşayan biriyim. Sorunun ana sebebi suyu kapattığınızda şofbenin kapanmayıp yanmaya devam etmesi. İki defa akış anahtarı değişti. İlkinde 2 ay sorun olmadı. İkincisinde akış şalteri değişti ve çekvalf takmayı önerdiler. Aynı gün çekvalf taktırdım şu an 3 ay oldu sorun şimdilik yok.

Olgun

Ercan Bey şofbene taktırdığınız çekvalf tam olarak nereye takıldı bir rica etsem bir foto atar mısınız. F1 arızasında Çekvalf nasıl bir fayda sağlıyor ki servis önermiş.

Ercan

Olgun bey ben çekvalf takalı 5 ay oldu şimdiye kadar sorun yaşamadım. Tabi çekvalf takarken akış anahtarıda garanti kapsamında ücretsiz değişti. Sizden de ücret alınmaması gerekirdi. Çekvalf pahalı bir parça değil tesisatçı 10 dakikada takıyor takarsanız iyi olur bence.

Olgun

Ercan bey merhaba Benim de DemirDöküm L275 f şofben var. Garanti süresi Mart 2025'te bitiyor. Kiracımın olduğu dairedeki cihaz F1 arızası vermiş. Servis gelmiş akış sensörünü değiştirmiş ve karşılığında 2500 TL almış gitmiş. Kiracıma parça değişiminin garanti kapsamında olmadığını söylemiş. Ben durumdan haberdar olunca servisi arayıp sizi Tüketici Heyetine şikayet edeceğim dedim. Ercan Bey siz yorumunuzda çekvalf taktırdığınızı yazmışsınız. Çekvalf taktıktan sonra şofbeninizde sorun oldu mu? Benim de taktırmamı tavsiye eder misiniz?

Serdar
Serdar

Merhaba aynı sorun bende de var uzun zamandır tam olarak nasıl bir çözüm buldunuz taktırdığınız ürün hangisi bende yaptırayım ana kart değişti bir sürü işlem oldu hala veriyor hata

10 Şubat 2025 13:20
DemirDöküm Şofbenin Sürekli F1 Hatası Sorunu
Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

DemirDöküm Şofben F1 Arızası Ve Parça Temininde Gecikme

30 Nisan 2025 16:33