Nilüfer sonuçtan hiç memnun değil

Delonghi ECAM450.86. T Cihazının Fiyatını 17601 TL İndirdi.

14 Haziran 2024 21:24

08.06.2024 tarihinde aldığım Delonghi marka kahve makinemin fiyatı Delonghi Türkiye sitesinde 77909 TL idi. Ankara Armada AVM içerisinde bulunan üzerinde Delonghi yazan açık mağaza (stand) ise etiket fiyatı aynı olup babalar gününe özel 10 bin tl indirim olduğu söylenince ve peşin fiyatına taksit imkanı sunması sebebiyle online yerine mağazadan ürünü satın aldım.
6 Gün sonra yani 14.06.2024 tarihinde Delonghi Türkiye sitesinde ürünün 49899 TL olduğunu gördüm. Aldığım mağazayı arayıp durumu anlattığımda durumdan haberleri bulunmuyordu. Ürünü iade edemeyeceğimi iletti. Delonghi Türkiye müşteri hizmetlerini aradığım zaman ise üzerinde Delonghi yazan mağaza ile online site arasında bağ olmadığını durumu satın aldığım yer ile görüşmem gerektiğini söyledi.
Eletta Explore ECAM450.86. T Tam Otomatik Kahve Makinesi nin satış fiyatı Delonghi Türkiye sitesinde 77909 iken 6 gün sonra nasıl 49899 TL olarak görünür. Bir ürün kampanya vs gibi durumlarda indirime girebilir ama normal etiket fiyatının üzerinden düştüğü fiyat gösterilmez mi? Ben ürünü araştırırken bir alt modeli olan ECAM450.65. S ile arasında 2500 TL'lik fark vardı. Şu an online site üzerinde bir alt model olan ECAM450.65. S halen 75389 TL iken üst model olan ECAM450.86. T herhangi bir kampanya vs bildirimi olmaksızın nasıl 49899 TL olabilir?
Delonghi Türkiye sitesi ile Armada Delonghi Stand mağaza arasında nasıl bağlantı olmaz. O zaman ürünü satarken biz bayisiyiz demeyin. Ben ürünü bir teknoloji mağazasının kahve bölümü ya da online başka alışveriş sitesinden almadım ki fiyatlar mağazanın kafasına göre belirlediği bir fiyat olsun. Online'daki satış fiyatı olan 49899 TL ile benim ödediğim rakam arasındaki 17 bin TL'lik farkın geri iade edilmesini talep ediyorum.

profile profile
18 Haziran 2024 01:19 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sayın Müşterimiz, Şikayetinizle ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır. İlginize teşekkür eder, Sağlıklı mutlu günler dileriz. De'Longhi Müşteri Hizmetleri

24 Haziran 2024 22:36

14 Haziran tarihinde açmış olduğum kaydıma ilişkin Delonghi firmasından herhangi bir dönüş olmamıştır. İnternet sitelerinde 08.06 tarihinde 77909 TL olan ECAM450.86. T ürünü şu an halen herhangi bir indirim kampanya vs bildirimi olmaksızın 49899 TL den satılmakta. Bir ürünün etiket fiyatı kampanya vs bildirimi olmaksızın düşebilir mi? Ek olarak satın aldığım tarihte de bir alt model olan ECAM450.65. S etiket fiyatı halen 75389 TL olarak durmakta. Kendi bayisi olduğunu söyleyen Armada Delonghi Mağazasından da konu ile ilgili herhangi bir dönüş olmamıştır. 6. Gün içerisinde hem satın aldığım ürünün değeri düştü hem de aynı sürede duruma itiraz etmeme rağmen tarafıma hiçbir dönüş sağlanmadı.

Mert
Mert

Benzer durumu yaşayan arkadaşlarım var. Hiç indirim şeklinde bir belirteç olmadan direkt 3 5 gün sonra fiyat düşürülmesi (hem de 18000 Tl civarında) marka imajı için de çok düşündürücü. Bu durumu yaşayanların probleminin çözülmesi gerekir diye düşünüyorum. Aksi halde Delonghi ürün alırken yarın fiyatı yarıya düşer mi diye düşünmemiz gerekecek.

Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Armada Delonghi İade Sorunu

15 Nisan 2024 19:30