Oguzhan sonuçtan memnun

Delonghi Açma Kapama Sorunu

26 Mayıs 2024 11:26
Oguzhan'ın Teşekkür Mesajı
“Bulpa nin 8lgisine teşekkür ederim”

22/03/2022 tarihinde yukarıda fatura ile Bulpa şirketinden internet aracılığı ile 1 adet Delonghi marka espresso makinesi satin aldım.
Kullanım esnasında açma kapama düğmesi ile ilgili arıza oluştu. Garanti kapsamında aletin tamiri için İzmir Gaziemir Delonghi yetkili servisi olan Ege Servise 17/02/2024 tarihinde başvurdum.
Yetkili servis 2024 yılı içerisinde söz konusu markada distribütör değişikliği olduğunu, devir teslim surecinin devam ettiğini, devir teslim sonrasında malzemenin tamir edileceğini, bu durumun da 2-3 ayı bulabileceğini beyan ederek tamir sonunda tarafıma bildirim yapılacağını beyan etti.
10 Mayıs 2024 tarihinde yetkili servis tarafından çağrıldım. Espresso makinemin söz konusu parçasının bulunamadığı, yeni distribütörü de bu süreçte garantisinin süresi geçmiş olması nedeniyle yeni ürün ile değişimine yanaşmadığını bildirerek cihazımı iade etti.

Sonuç olarak cihazım tamir olmadığı ve yenisi ile değişim yapılmadığı için çifte mağduriyet yaşamaktayım.

Garanti süresinde yetkili servise teslim ettiğim, distribütör değişimin sürecinin uzun sürmesi nedeniyle tüketici olarak kusurum olmadan garanti süresi dolan Espresso makinemin Satıcı firma veya yetkili Delonghi birimleri tarafından tamirini mümkün olmaması durumunda yeni ise değimini talep ediyorum.
Konu ile ilgili belgeler ekte sunulmuştur.
Gerekli incelemenin yapılıp mağduriyetimin giderilmesini ve tarafıma bildirilmesi temel isteğim

27 Mayıs 2024 01:16 (Şikayetten 13 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Şikayetinizle ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır. İlginize teşekkür eder, Sağlıklı mutlu günler dileriz. De'Longhi Müşteri Hizmetleri

05 Haziran 2024 10:36

Bu kadar kurumsal bir firmanın konuya ilgisiz kalması manidar. Çözüm için birçok defa müşteri hizmetlerini aradım. Her aramada Yöneticimiz size dönecek denmesine rağmen halen bir gelişme yok. Ürünün arkasında durulmuyor. Bu anlamda son çare Tüketici Hakem Heyeti sanıyorum. Yasal haklarım kapsamında müracaatımı yapacağım. İnanın çok üzgünüm. Güven zor kazanılır. Ancak çok çabuk kaybedilir. Bir tüketici olarak bu tutuma maruz kalmak hoş değil.

22 Temmuz 2024 17:10

Bulpa nin 8lgisine teşekkür ederim

Selcuk sonuçtan çok memnun

Selcuk
04 Ekim 2023 12:50
"Teşekkür ederiz"

05 Temmuz 2023 12:48
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Yeşim
23 Kasım 2024 14:48

Tuluğ
12 Ocak 2024 18:29
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Ayşenur
14 Temmuz 2023 14:04