Bmstk
Bmstk
Dell
19 Temmuz 2024 14:481.902

Ürünlerinizi 5. Ayda aldığımızı, iki bilgisayarda da aşırı ısınma olduğunu ilettik. Başka bir teknik bilgisayarı kontrol ettiğinde eğer bilgisayarınızı bu şekilde kullanmaya devam ederseniz patlayabilirmiş diyerek ilettiği halde Dell bize garanti kapsamında değilsiniz diyerek servis yönlendiremeyeceğini iletti. Dell, 2 yıllık garanti kapsamındaki bilgisayarları ne yapmamızı istersiniz?

Osman
Osman
Benzer Şikayeti Var
25 Aralık 2024 14:16

Merhaba, bende de Dell G15 5530 dizüstü bilgisayar var ve sorunumu bu site üzerinden paylaştım. Maalesef Dell bilgisayar almak büyük risk ve özellikle de Dell müşteri hizmetlerindeki arkadaşın bana mail yolu ile ABD de satılan ve dolar fiyatı bile tl den daha ucuz olan aynı bilgisayar içindeki parçaların farklı ve Türkiye'de kullanılanların daha ucuz malzeme olabileceğini yazmasından sonra herkesi Dell konusunda uyarmayı bir borç biliyorum kendime ve bu süreçte kesinlikle geri adım atmayın önce tüm evraklarınızı hazırlayın (video resim gibi materyallerinizi hazırlayın) sonrasında Tüketici Hakem Heyeti, Ticaret Bakanlığı, Rekabet kurulu ve mahkemelere başvurmaktan çekinmeyin, tabi bunları yaparken bizler nasıl şikayetimizi bu kanaldan yapıyorsak sosyal medyadan da başkalarının mağdur olmaması için bu deneyimlerinizi paylaşın. İyi günler diliyorum

Nurcan
Nurcan
30 Temmuz 2024 01:06

Merhaba, ben de aldım Dell vatandan. Uzaktan Bios'a baktı yeni açılmış olmasına rağmen 72 civarında olmasına rağmen ve Vatan çalışanı yanımda bilgisayar sıcak demelerine rağmen sorun olmadığını iletti. Tüketici Hakem Heyeti'ne git diye de konuştular. Ben vatandan almıştım siz nereden aldınız?

Monster 3 Yıldır Çözülmeyen Fan Sorunu Ücret İstiyorlar

Arda
7 Haziran 2024 11:011.971

Monster notebook'u 5. kez yolladığım ve asla geçmeyen fan sorunum garanti kapsamından çıkınca ilk defa kabul edildi ve s...

Dell Diz Üstü Ana Kart Sorunu

Rüya
Dell Bilgisayarım F1 F2 F5 Hatası Veriyor

Dell Bilgisayarım F1F2 F5 Hatası Veriyor

Merve
Dell Yetkili Servis İşini Yapmadı!

Dell Yetkili Servisİşini Yapmadı!

Tekinin
Vostro 3420 Logo