Dell Aşırı Isınma Problemi Ve Servisin İlgisizliği

Dell Aşırı Isınma Problemi Ve Servisin İlgisizliği
27 Haziran 2024 19:17

Dell Gaming G15 5530 laptopu kullanıyorum. İşlemcide aşırı ısınma problemi ve klavyedeki sol üst hava menfezindeki padin yamuk takıldığı ile ilgili servis ile görüştüm. İlk önce BIOS'tan sıcaklık değerini paylaşmamı istediler ve Gmail üzerinden paylaştım. Fotoğrafta BIOS'ta 83 derece maksimum gösteriyorken, Alienware Command Center ve MSI Afterburner gibi uygulamalarda işlemci tam kapasite 100 derecede çalışıyor. MSI Afterburner'da hata olsa bile, kendi yazılımları olan Alienware Command Center uygulamasında bile 100 derece işlemci ısısı görünüyor. Mail üzerinden konuştuğumuz zaman da olayları çözüme odaklı değil, baştan savma bir şekilde çözmeye çalışıyorlar. Bu laptoplar, dünyaca ünlü Dell'in kendi marka bünyesinde olan Alienware ile ortak parçalar kullanıldığından bahsediliyor. Yani demem o ki, servis danışmanları sorunu çözmeye değil, başlarından bir an önce def etmeye çalışıyorlar (cihaz daha 6 aylık).

profile profile
03 Temmuz 2024 17:41

Alienware command centera güncelleme geldi ve güncellemeyi yaptıktan sonra uygulama kullanılamaz hale gelde silip yeniden kurdum gene aynı gerçekten Dell pişmanlıkmış onu anladım oyun bilgisayarı yapıyorsun içine entegre bir uygulama yapamıyorsun yazık

03 Temmuz 2024 18:29

Dell müşteri hizmetleri yardım etti ve alienware command Center güncelledikten sonra ısı probleminin gittiğini gözlemledim yani bir uygulama bir bilgisayarın kaderini değiştirdi bu arada uygulamayı İngilizce kullanmak daha sağlıklı

Ahmet
09 Ağustos 2024 21:58
Dell G5515 Kronik Marka Sorunu

Erdem
16 Mayıs 2023 15:26
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Dell G15 Bilgisayarım Servis Sonrası Kullanılamaz Hale Geldi

25 Haziran 2025 12:39
Dell G15 Bilgisayarım Servis Sonrası Kullanılamaz Hale Geldi

Tuncay
19 Şubat 2025 14:35
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2023 05:36