Korkunç Müşteri Hizmeti Deneyimi

05 Aralık 2024 16:49

M**** Bey isimli çalışan sayesinde kesinlikle halı alınmayacak bir yer. Hayatımda böyle bir çalışanla karşılaşmadım. Doğrudan marka imajını lekeliyor. Böyle bir lokasyonda, kısıtlı zamanımla kaliteli hizmet almak umuduyla tercih ettiğim bu mağazada, yoğun çalışma tempomun arasında bu şekilde bir tavırla karşılaşmak gerçekten korkunçtu. M**** Bey isimli çalışan, evimize teslim edilen halının ödemesini yapmaya gittiğimizde, henüz teslim edilmeyen siparişini verdiğimiz Sisal halının ödemesinin belirli bir kısmını sipariş tesliminde ödemek istediğimizi söylediğimiz için sesini yükselterek 'Evinize teslim edilen halıyı ve siparişinizi iptal ediyorum. Size halı satmıyorum.' deyip, bize halı satmayacağına kendi karar verip bu kararı verebilecek yetkide olduğunu belirtip halıyı evimden aldıracağını korkunç bir üslupla söyleyebiliyor. Firma sahiplerinin yerinde olsam, böyle korkunç bir çalışanı bünyemde asla çalıştırmam. Böyle bir bölgede alınabilecek en kötü hizmet. Çok yoğun çalışan biri olarak bir halı için böyle bir çalışanla muhatap olmak korkunç bir deneyimdi.

Avvio Senin Stilin O Yanılttı

07 Mayıs 2025 14:45

09 Mayıs 2024 20:16

26 Ekim 2023 01:03
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Bahar Halı Halı Yıkama Hizmetinde Yaşanan Sorunlar Ve Üslupsuz Davranışlar

29 Temmuz 2024 14:16