Birkan sonuçtan hiç memnun değil

Deichmann'dan Aldığım Puma Ayakkabıda Kalite Sorunları Ve Çözüm Talebi

23 Ekim 2024 11:22

Deichmann'dan aldığım Puma ayakkabımın hem logosu açıldı hem de iç astarında yırtılma var. Tabanında çökme mevcut, üstlerinde çatlamalar ve renk atması var. Ayakkabının üst kenarında ve yanlarında açılma var. İncelemeye verdiğimde, geri verilen cevap üretim kaynaklı bir hata olmadığı, kullanıcı hatası olduğu yönündeydi. Eğer onayım gerektiği halde tadilat yapılacağına dair bilgilendirme aldım. Ayakkabının tadilat yapılacak hali yok, gerçekten neyine tadilat yapacaklar anlamadım. Tadilat ile düzeleceğini kesinlikle sanmıyorum ve mağdur olmak istemiyorum. Bu yüzden ayakkabıda ya iade ücreti ya da değişim istiyorum. Böyle bir saçmalık olamaz. Benim ne gibi hatam var? Ayakkabının kenarını ben mi açtım veya logosunu ben mi söktüm, rengini ben mi attırdım? Acilen çözüm istiyorum. Lütfen Deichmann yetkilileri bunu bir el atarsa çok sevinirim, yoksa Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım.

25 Ekim 2024 00:14

Deichmann aldığım ayakkabıya istinaden şikayetde bulundum ve müşteri hizmetlerinin bana dönüş yaparak değişim ve iade ücretini kabul etmediklerini söylediler, yani gerçekten Deichmann müşteri memnuniyeti bu kadar mı gerçekten çok yazık, ben her ne olursa olsun bu mağduriyetimin çözülmesini istiyorum Deichmann gibi büyük bir mağazanın gerçekten müşteri mağdur etmesi çok üzücü, ben çözüm bekliyorum tekrardan.

23 Ekim 2024 11:53

Ek
23 Ekim 2024 11:52

deichmanndan-aldigim-puma-ayakkabida-kalite-sorunlari-ve-cozum-talebi-1.jpg
23 Ekim 2024 11:25 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Deichmann ailesi olarak bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bildiriminizin en kısa sürede çözümlenmesi için başvurunuzla ilgili olarak Müşteri temsilcimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla Deichmann TR, Müşteri İlişkileri

Birkan
Birkan
23 Ekim 2024 13:11

Çözüm için tekrardan iletişime geçmenizi bekliyorum.!

Meryem sonuçtan çok memnun

04 Şubat 2024 23:41
"Teşekkürler"
Birkan sonuçtan çok memnun

09 Ekim 2023 17:40
"Teşekkürler"
Fırat sonuçtan çok memnun

17 Ocak 2024 18:24
"İlgi ve çözümleri için herkese çok teşekkürler. Sorunum çözülmüştür."
Deichmann Kalitesiz Ayakkabı, Hayal Kırıklığı Yarattı
Samet sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2024 23:28
Deichmann Hatalı Puma Marka Ayakkabıyı İade Almıyor
Berk sonuçtan hiç memnun değil

01 Mayıs 2024 00:43
Deichmann Satın Alınan Ayakkabının Kısa Sürede Aşınması Üzerine Tüketici Şikayeti