Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Deichmann'da Satılan Adidas Marka Ürünler Orijinal Mi!?

Deichmann'da Satılan Adidas Marka Ürünler Orijinal Mi!?
18 Mayıs 2024 18:26

01.02.2024 tarihinde kızıma Deichmann ayakkabı mağazasından Adidas marka ayakkabı aldım. Yaklaşık üç ay sonra ayakkabının görsellerdeki gibi bozulduğunu fark ettik. Ayakkabı kesinlikle sadece okula giderken kullanıldı ve hiçbir spor faaliyetinde bulunulmadı. Mağazaya başvurduğumuzda iletişim bilgilerimiz alınarak ürün incelemeye gönderildi ve sonucun bize bildirileceği söylendi; ancak on gün geçmesine rağmen herhangi bir geri dönüş yapılmadı. Mağazaya tekrar gittiğimizde, sonucun olumsuz olduğu belirtildi. Defalarca genel merkezi aramamıza rağmen, bize garantili olarak satılan ürünün arkasında durulmadı ve talebimiz reddedildi. Müşteri temsilcileri, özellikle b**** isimli temsilci, sorunlarımızı dinlemeyerek telefonu yüzümüze kapattı. Hem satıcının yaygınlığı hem de markanın kalitesi açısından büyük bir hayal kırıklığı yaşadık. Ancak markanın kendi mağazasından defalarca alışveriş yaptık ve böyle bir sorunla karşılaşmadık. İnternet araştırmalarımda, Deichmann'da satılan Adidas, Puma, Nike gibi markalı ürünlerin replika olduğu iddialarıyla karşılaştım. Şikayetvar'daki sicili de oldukça kabarık.

20 Mayıs 2024 11:52 (Şikayetten 1 gün sonra)
20 Mayıs 2024 12:52

Ürününüzün arkasında durmadığınızı zaten biliyoruz. Adidas gibi bir marka eğer iddia edildiği gibi replika değilse sadece 3 ayda normal kullanımda bu hale gelmesi imkansız zaten Tüketici Hakem Heyeti'ne gerekli başvuruyu yaptık Siz sadece ucuz hesaplarla müşteriyi yıldırma polititkasını benimsemiş müşteri memnuniyetini önemsemeyen bir firmasınız

24 Ağustos 2024 20:33

Tüketici hakem heyetinden karar çıktı fakat güncel ekonomik koşullar nedeniyle aynı ayakkabı aynı fiyata almak mümkün değil marka da bunun farkında olduğu için işi yokuşa sürüyor olan yine tüketiciye oluyor mağdur oluyoruz. Bu sebeple alışveriş yaptığınız markaları dikkatli seçin

Filiz sonuçtan çok memnun

30 Nisan 2024 19:17
"Teşekkür ediyorum"
1 Ayda Yırtılan Adidas: Deichmann Kalite Sorunu
Beykan sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2024 15:34
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2025 15:16
Adidas Ayakkabının Sürekli Açılan Cırt Sorunu
Beyzanur sonuçtan hiç memnun değil

Beyzanur
07 Ağustos 2024 16:01