01 Mayıs 2024 17:52

4 Mart tarihinde oğlum için. Deichmann mağazasından almış olduğum. Puma marka ayakkabı 20 günde hasarlanmıştır. Bağcıkları parçalamıştır. Bağcığın geçtiği yerdeki ipler kopma aşamasına geldi. Ve ayağın ön tarafında bulunan dokuda hasarlanma meydana gelmiştir. 30 Mart tarihinde. Mağazaya başvurdum. 20 günde bir ayakkabı o hale gelmez. Oğlumun belinde rahatsızlık olduğu için de. Futbol veya onun tarzı topla ilgili bir oyun oynayamıyor. Oynadı diyelim okulda bir ayakkabı 20 günde Puma marka. Resimde atmış olduğum şekle dönüşmez. Mağazaya 30 Mart'ta götürdüm. Kontrolleri yapılsın diye. Bana vermiş oldukları cevap incelemeler sonucunda. Üretim kaynaklı bir hata tespit edilememiştir.

Deichmann firması ürünlerini satarken 6 ay Garanti veriyor. O 6 ay Garanti de boş bir söylendir. Kesinlikle kabul etmiyorlar. Puma'yı da aradım. Onların da dediği faturayı biz kesmedik. Puma markası olarak da ayakkabıların arkasında durmuyorlar. Deichmann mağazası ayakkabıyı satarken 6 ay garantisi var diyorlar, kesinlik ile doğru değildir. Kelime oyunu yapıyorlar. İş hizmete gelinde arkasında durmuyorlar.

Bu ayakkabı bu hale 20 günde gelemez. Olabilecek bir hasar değil. Ayakkabının Bedeli 3.000 lira. Emin olun ki Puma marka diye veriyorsunuz. Pazardan daha ucuza bir ayakkabı satın alsanız 20 günde ne ipleri atar ne bağcıkları hasar görür ne de dokuları hasarlanır. Firma ayakkabının arkasında durmuyor. 6 ay garanti süresi veriyoruz fişinizi kaybetmeyin diyorlar. Ama ayakkabıların arkasında durmuyorlar. Kandırmacadan başka bir şey değildir. Ve şikayetimi de her blokta yazacağım. Tüketici haklarınada başvuracağım. Paramı istiyorum.

01 Mayıs 2024 18:49 (Şikayetten 56 dakika sonra)

. Deichmann ailesi olarak müşterimize ilgisinden dolayı teşekkür ederiz. Değerli müşterimizin şikayeti dikkatle değerlendirilerek gerekli bilgilendirme tarafımızdan telefon ile yapılmıştır. Saygılarımızla Deichmann TR, Müşteri İlişkileri

Sümeye sonuçtan çok memnun

Sümeye
19 Ocak 2025 14:21
"Teşekkürler"
Defolu Ayakkabı Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Defolu Ayakkabı Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
İpek sonuçtan hiç memnun değil

02 Mart 2024 12:06
Deichmann Defolu Ayıplı Ürünü Değişim Yapmıyor
Nazan sonuçtan çok memnun

21 Mart 2024 12:18
"Sorun çözüldü, ücret iadesi yapıldı. Teşekkürler"
Deichmann Puma Spor Ayakkabısı
Samet sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2024 23:28
Şerife sonuçtan çok memnun