Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
29 Haziran 2024 08:49

28.06.2024 tarihinde Denizli Forum çamlıkta Deichmann isimli ayakkabı mağazasına gittim. %50 indirim kampanyasından 2 ayakkabı beğendim. Toplam tutarı 1000 TL'ydi. 2 ayakkabı alana %50 bir indirim daha vardı. Toplam tutarı 800 TL olmaktaydı ayakkabının. Benden 2 ayakkabı için 1300 TL para talep edildi. Bende parayı ödedim eve geldim fişle ayakkabılarının değerinin uymadığını fişte 550 TL benden fazla para alındığını fark ettim. Evime 20 dakikada olan foruma özel aracımla gidip paramı talep ettim. Mağaza müdürü ilk yanlışlık olmadığını söyledi ben ısrar edince evet varmış dedi. Sonrasında paramı talep ettiğimi söyleyince kartla yapılan tutar iade edilmez dedi. Bende paramı talep ettiğimi mağdur olduğumu söyledim Bana yaptığı yanlışlığın üzerine hediye çeki vermeyi teklif etti. Ben hediye çeki istemiyorum para iadesi istiyorum dediğimde bana kaba bir üslupla kartla almışsınız para iadesi yapamam karta da yaptıramam dedi bir sürü müşterinin yanında bana bağırarak bu cümleleri kurdu. Bende kendisine para iadesi istediğimi bana hediye çeki veremeyeceğini söyledim. Üstelik beni mağazada bekletip durdu kasada sayım var şu müşteriden sonra alayım bu müşteriden sonra alayım diye diye bekledim durdum. Mağaza müdürü insanları rencide ediyor bana bir sürü kağıt imzalattı. Kendi hatası olmasına rağmen beni rencide etti. Sanki kendi paramı istemek hakkım değilmiş gibi davrandı bu da yetmedi hediye çeki vermeye çalıştı.

03 Temmuz 2024 17:15

Deichmann müşteri temsilcisi bana 200 TL'lik kargonun da bedava olduğu kupon tanımladı. Ben de hata verdiğini yazdım. Bunun üzerine müşteri temsilcisi S*** Hanım beni aradı, 'Sizi gene memnun edememişiz' diyerek bana laf soktu. Ben de kupon kullanılmıyor, hata veriyor dedim. 'Hata vermiyor' dedi. Sonra tekrar aradım, B**** Hanım'la görüştüm. Kupon kodu yanlış dedi. İlk sonra dedi ki 1000 TL'lik ürün almanız ve ürünler indirimde olmamalı dedi. Ben de bana böyle bir şey denilmedi, koşulsuz kullanabileceğim söylendi dedim. Böyle dedi. Deichmann'ın temsilcisinden memnun değilim. Deichmann pişmanlık maalesef. Üstelik eklediğim kuponda 1000 TL'ye diye bir ibare de yok. Görselini ekledim.

03 Temmuz 2024 16:28

Denizli Forum Çamlık deıchmandan 2 ayakkabı aldım yüzde elli indirimde 500 TL fazla para aldılar benden gittim mağazada düzelttirmek için mağaza müdürü hediye çeki vermeye çalıştı yetmedi siz karışmayın dedi sonra Deichmann güya hatasını telafi etmek için beni aradı kupon tanımladılar 200 TL kargo bedava olan bende indirimde 2 ürün beğendim ekledim sepetime kupon kayıtlı değil yazıyor müşteri uygulamasına yazdım seda hanım bana size kupon verdik gene memnun edememişiz hata yok dedi bana laf soktu kayıtlarda mevcut sonra burcu hanım aradı beni 1000 TL'lik ürün almanız lazım indirimsiz olması lazım ürünlerin dedi hatanız için kupon tanımıyorsunuz güya onda bile bir sürü şart koyuyorsunuz firmanızdan ve çalışanlarınızdan asla memnun değilim mağduriyet üstüne mağduriyet Deichmann pişmanlıktır

29 Haziran 2024 08:52 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Lütfü sonuçtan çok memnun

Lütfü
11 Temmuz 2025 13:20
"Trabzon Forum mağaza beni 1,5 ay oyaladı. Bu site olmasaydı sorun çözülmezdi herhalde."
Behiye sonuçtan çok memnun

05 Nisan 2025 16:45
"Teşekkürler"
Deichmann Ayakkabı Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Deichmann Ayakkabı Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Esma sonuçtan memnun

08 Nisan 2024 01:27
"Kullandığım bankanın müşteri hizmetlerine ve ürünün müşteri temsilcisine teşekkür ederim sorunumla ilgilendiler"
Fırat sonuçtan çok memnun

22 Mart 2025 23:02
"Teşekkür ederim"
Deichmann Mağazasından Aldığım Ayakkabının Kalitesizliği Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu