11 Ağustos 2024 22:49623
Selma'nın Teşekkür Mesajı
Teşekkürler

Merhaba, 02.04.2024 tarihinde Deichmann Özdilek AVM'den aldığımız Puma marka spor ayakkabı 2 ay sonra kenarlarında deri soyulması ve alt tabanında potluktan dolayı şikayetimiz ile incelenmesi için 12.06.2024 tarihinde 2 defa incelenmesi için Deichmann mağazasına verdik. İki inceleme tutanağında da 2'şer hafta bekletilerek olumsuz yanıt vermişlerdir. Fakat 2 aylık ayakkabının soyulması normal değildir ve ayrıca alt tabanındaki potluktan dolayı ayakkabı yürürken hava yapıyor ve rahatsızlık veriyor. Şikayetimizin giderilmesini istiyoruz. Giderilmediği takdirde yasal yollara başvuruda bulunacağız.

12 Ağustos 2024 09:07 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Deichmann ailesi olarak bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bildiriminizin en kısa sürede çözümlenmesi için başvurunuzla ilgili olarak Müşteri temsilcimiz sizinle irtibata geçecektir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bizlere iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla Deichmann TR, Müşteri İlişkileri

Selma
12 Ağustos 2024 17:02

Teşekkürler

21 Mart 2024 23:37664

12.11.2024 tarihinde aldığım Puma marka erkek spor ayakkabısının daha dört ayı dolmadan ön kısmında açılmalar ve ön taba...

14 Haziran 2024 16:17418

01.10.2023 tarihinde Samsun Piazza AVM içerisinde bulunan Deichmann mağazasından 2600 TL'ye aldığım Puma marka spor ayak...

29 Nisan 2024 10:35584

"İlgi ve Alakanız İçin Teşekkürler"

Deichmann 2 Aylık Ayakkabı

Deichmann'dan Aldığım Ayakkabı Kısa Sürede Parçalandı, Mağduriyetim Giderilmiyor!

20 Mart 2025 16:57982

Deichmann'dan 20.03.2024 tarihinde Puma spor ayakkabı aldım. Ayakkabı 5. Nci ayda iç kısmında delikler ve parçalanmalar ...

1 Destek

1 Ekim 2024 19:29495

"İlginiz için teşekkür ederim mağazaya gittiğimde ücret iadem yapılacak"

Tümünü Gör
Deichmann Ayakkabı Pişmanlığı!

DeichmannAyakkabı Pişmanlığı!

Özlem
Deichmann’dan Kusurlu Ayakkabıya Ne Değişim Var Ne Açıklama!

Deichmann’danKusurlu Ayakkabıya Ne Değişim Var Ne Açıklama!

Bekir
Deichmann Hatalı Ürün Satılması