Pınar sonuçtan çok memnun

Ayakkabı İadesinde Yaşanan Zorluklar Ve Mağduriyet

Ayakkabı İadesinde Yaşanan Zorluklar Ve Mağduriyet
22 Ekim 2024 22:46

Deichmann Bodrum şubenizden kızıma 2 ay önce satın aldığım Nike marka ayakkabıyı file yerlerindeki yırtılmalar sonucunda iade etmek için 11.10.24 tarihinde mağazanıza götürdüm,5-10 günde sonuçlanır dedikleri için herhangi bir bilgi gelmemesi üzerine bugün mağazanıza sonucu öğrenmek için uğradım. Tüketici hatası olduğunu iadenin kabul edilmediğini bildirdiler. 2 ayda birden fazla yerinde bu yırtıkların nasıl tüketici tarafından oluşabileceğini merak ediyorum. Red cevabını kabul etmediğimi bildirdim ve tekrar incelemeye alalım dediler,10 gün daha bekleyeceğim bu durumda... Mevcut ekonomi koşullarında takdir edersiniz ki insanların 10 çift ayakkabısı yok, ayakkabıyı kızım okulda giysin diye almıştım, şu anda ikinci bir ayakkabısı olmadığından beden derslerine maalesef ki botlarıyla katılım sağlıyor. Süreç bu şekilde 1 ayı bulacak neredeyse.
Acil tekrar incelenip mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum.

23 Ekim 2024 09:02 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Deichmann ailesi olarak bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bildiriminizin en kısa sürede çözümlenmesi için başvurunuzla ilgili olarak Müşteri temsilcimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla Deichmann TR, Müşteri İlişkileri

Taha sonucu yetersiz buldu

11 Haziran 2024 00:20
Deichmann Almış Olduğum Ayakkabının Üretim Hatası
Deichmann Almış Olduğum Ayakkabının Üretim Hatası
Miray sonuçtan çok memnun

14 Eylül 2025 22:17
"İletişime geçen müşteri temsilcisi için teşekkür ederim. Sorunum çözüldü"
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

17 Mayıs 2024 13:45
Meryem sonuçtan memnun

27 Ağustos 2023 14:36
"Teşekkür ederim"
Deichmann Ayakkabı Müşteri Hizmetleri Şikayeti
Deichmann Ayakkabı Müşteri Hizmetleri Şikayeti
Jale sonuçtan hiç memnun değil

07 Haziran 2024 16:36