Adana Real Deichmann Mağazası Pişmanlıktır!

30 Haziran 2024 15:43634
Metin'in Teşekkür Mesajı
Teşekkürler

Deichmann pişmanlıktır! 23 Aralık 2023 tarihinde Adana Real'da bulunan Deichmann mağazasından erkek kundura ayakkabı aldım. Ayakkabıyı alalı 6 ay bile olmamışken ayakkabının topuk kısımlarında zedelenme, sökülme ve yırtılma oldu. 12 Haziran 2024 tarihinde mağazaya giderek ayakkabıyı gösterdim ve bununla ilgili iade veya tamir yapılmasını talep ettim. Mağaza ayakkabıyı kontrol edeceklerini söyledi ve bana yazılı bir belge vererek gereğini yapacaklarını ve telefonla sonucu bildireceklerini belirttiler. Bu süre içinde aranmadım ve SMS de gelmedi. 29 Haziran 2024 tarihinde gayri ihtiyari olarak ayakkabıyı sormaya gittiğimde personellerin de liyakatsızlığı ve tavırları ile şok oldum. (kolunda dövmesi olan bayan) neyse, ayakkabıyı arayıp bulup getirdiler ve söylediklerine göre 24 Haziran'da mesaj atmışlar. Telefonum burada, bakabilirsiniz. Gelen mesajlara dedim, o zaman telefon numarası karışmış olabilir dedi. Ayakkabınız reddedilmiş dedi. Gerekçesini sordum, bize söylemezler bilmiyoruz dediler. Arkadaş, o kadar para ver mağaza ürününe sahip çıkacağına bir elemanları ile ilgilenmiyor. Bu mağazadan şikayetçiyim. Kalitesiz ürünlerine sahip çıkmıyorlar. Deichmann pişmanlıktır!

1 Temmuz 2024 08:04 (Şikayetten 16 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Deichmann ailesi olarak bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bildiriminizin en kısa sürede çözümlenmesi için başvurunuzla ilgili olarak Müşteri temsilcimiz sizinle irtibata geçecektir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bizlere iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla Deichmann TR, Müşteri İlişkileri

Metin
1 Temmuz 2024 11:32

Teşekkürler

23 Haziran 2024 15:563.015

Deichmann aldığım ayakkabılardan yürürken ses çıkarması sebebi ile değişime gidip geri gelmesi tekrar gönderilmesi geri ...

25 Şubat 2025 15:13385

04.03.2024 tarihinde Adana M1 AVM Deichmann mağazasından adidas marka ayakkabı aldım. Ayakkabıyı 6 ay giydikten sonra do...

Deichmann Ayakkabı Değişiminde Hayal Kırıklığı

Deichmann'dan Aldığım Ayakkabı Kısa Sürede Parçalandı, Mağduriyetim Giderilmiyor!

20 Mart 2025 16:57982

Deichmann'dan 20.03.2024 tarihinde Puma spor ayakkabı aldım. Ayakkabı 5. Nci ayda iç kısmında delikler ve parçalanmalar ...

1 Destek

Deichmann 'dan Alınan Fila Marka Spor Ayakkabıda Dikiş Açılması Ve İnbox Şikayeti

7 Ağustos 2023 19:151.136

"Her ne kadar geç olsa dahi yardımcı olacaklarını söylediler. Bu nedenle teşekkür ediyorum."

Deichmann Ayakkabı Sorununun Çözülmemesi

25 Kasım 2023 14:421.398

"Teşekkürler"

Deichmann Ayakkabı Sorununun Çözülmemesi

Tümünü Gör
Deichmann Ayakkabı Pişmanlığı!

DeichmannAyakkabı Pişmanlığı!

Özlem
Deichmann’dan Kusurlu Ayakkabıya Ne Değişim Var Ne Açıklama!

Deichmann’danKusurlu Ayakkabıya Ne Değişim Var Ne Açıklama!

Bekir
Deichmann Hatalı Ürün Satılması