Bay sonuçtan hiç memnun değil

Daylux Daikin Müşteri Hizmetleri Ve Servis Ağı

28 Temmuz 2024 16:17

24/08/24 tarihinde Daikin Daylux klima aldım. Montaj talebinde bulunmak için müşteri hizmetlerine bağlanmak istedim ama tam bir ızdırap. İnternet üzerinden form doldurdum, yine dönüş yok. 25'inde kendilerine ulaşabildik, geri arayalım deniyor ama kesinlikle geri aranmak yok. Bana servis numarasını ilettiler. Müşteri hizmetlerine de evde 7 aylık bir bebek olduğunu, klima aciliyetimden dolayı klima aldığımı, montaj sürecinin çok uzun olmamasını not olarak istedim ama servis ile görüştüm, böyle bir bilgi verilmemiş. Neyse, 9 Ağustos günü verildi. Tekrar müşteri hizmetlerine saatler sonra ulaştık. Bana başka bir servis yönlendirebilir misiniz dedim, sağ olsun 24 saatte ancak verildi. Başka servis gün boşluklarının görülmediği söylendi. Tamam, buna da ama konu aciliyetini siz belirtirsiniz Daikin olarak servislerinize diye rica da bulundum, dönüş yapacağız dendi, yine sonuç yok. Bu şikayet ve müşteri hizmet kalitesi diye bir şey yok. Ürünler iyi ama ne servis ağı ne müşteri hizmetleri ne de satın alımdan sonraki süreç iyi. Bakalım artık 9 Ağustos montaj gününü sabırsızlıkla bekliyorum. Bu arada klima montaj malzemelerini verin, ben kurayım dedim, o da yok.
Daikin müşteri hizmetleri ne yazılı ne sözlü bir şekilde dönüş yok üzgünüm iyi marka tercih ettik pişman olduk

Aydın sonuçtan çok memnun

Aydın
20 Temmuz 2023 13:19
"Problem çözüldü tüm Daikin çalışanlarına teşekkür ederim iyi çalışmalar"
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
23 Temmuz 2024 18:51
Daikin Klima Montajını Yapmıyor
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Klima Montajı İnternetten Alınca Montaj Süresini Çok Uzatıyor

Kadir
31 Temmuz 2024 14:13
Daikin Klima Montajı İnternetten Alınca Montaj Süresini Çok Uzatıyor
Ali sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2023 13:48
Melis sonuçtan hiç memnun değil

Melis
01 Ağustos 2023 15:06