İbra sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Sensira Klima Çok Gürültülü Çalışıyor!

25 Haziran 2024 12:24

2023 Ekim ayı içerisinde Daikin Sensira klima aldım ve montajını yaptırdık. Yaklaşık 8 aylık kullanım sonrası klimanın dış ünitesi yüksek ses ile çalışmaya başladı. İlk montaj aşamasında dış üniteyi balkona montaj yapılmasını istemememe rağmen dış üniteyi balkona montajını yaptılar. Gürültüden geceleri klimanın olduğu odayı kullanamıyorum. 24.06.2024 günü arıza talebimiz üzerine gelen teknik servis sesin normal olduğunu beyan ederek hiçbir şey yapmadan gitti. Onca firma içerisinde Daikin markasına güvenerek ürün almanın pişmanlığını yaşıyorum. Bu sorunun giderilmesi ve markanın ürünün arkasında durarak müşteriyi mağdur etmemesini istiyorum.

08 Temmuz 2024 15:46 (Şikayetten 13 gün sonra)

10 Temmuz 2024 17:48

Uzman ekiple görüşüp dönüş yapacağınızı ilettiniz fakat epeydir bekliyorum hala dönüş yapmadınız. Sorunum hala devam etmektedir

10 Temmuz 2024 17:51

Gürültülü çalışmaya devam etmektedir

Ahmet
06 Ocak 2024 17:10
Ömer sonuçtan çok memnun

Ömer
19 Aralık 2024 14:19
"Daikin müşteri temsilcisi Leyla Hanım 26.12.2024 tarihinde beni arayarak ürün ile ilgili değişim talebimi kabul edildiğine dair bilgi verdi, yeni ürünün 7-10 gün arasında bana teslim edileceğini söyledi, Leyla hanımın ilgi ve alakası için teşekkür ederim."

Ulaş
07 Kasım 2024 20:28

Daikin Klima Dış Motor Sesli Çalışma Sorunu

Fatih
24 Eylül 2024 22:13
Yilmaz sonuçtan hiç memnun değil

Yilmaz
15 Nisan 2024 12:17