Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Turbodan Gelen Ses

13 Eylül 2023 16:14

Eylül 2022 tarihinde Sultanbeyli Atılgan Renault bayisinden almış olduğum sıfır 1.0 motor Dacia Sandero Stepway araç daha 10bin km yi doldurmadan motordan çıngırak benzeri bir ses çıkartmaya başladı. Bu ses sebebi ile Aracı yetkili servise götürdüm ve sorunun turbo kaynaklı olduğunu ve bu motora sahip tüm araçlarda bu sorunun kronik olduğunu sorunun çözülmesi için merkezden bilgi beklediklerini ve sürüşe performansa bir etki olmayacağını söylediler fakat araç çekişten düşüyor ara ara sabit hızda giderken kesme yapıyor artık ses dahada arttı. Araç içinde çok rahatsız edici bir hal aldı. Sorunun bir an önce çözülmesini ve mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum.

profile profile profile
13 Eylül 2023 17:21 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

Yorumlar (7)

İsmail

Aynı sorum benim 2022 model 1.3tce Duster da var supap vuruyor gibi

Turbo

Burak

Merhaba, sorunu çözebildiniz mi acaba bende de var sinir bozucu dışarıda veya yetkili serviste çözebildiniz mi?

Hakan

Sorunum iyileştirme yapılan parçanın değişimi ile sonuçlandı şu an ses vs gelmiyor. İyileştirilmiş parça sorun yaşayan kullanıcıların başvurusu ile garanti kapsamında değişim yapışıyor.

Burak

Dışarıda yaptırırsanız bilginiz olsun. Herhangi bir turbocu yapar. Fikir amaçlı attım

Burak

Ben yetkili servisle görüştüm iyileştirme deselerde gelmez tarzında konuştu yanı ümit vermiyor

Hakan

Maalesef çözemedim, garanti bozulmasın diye dışarıdan müdahale ettirmiyorum, parça iyileştirme sürecindelermiş geri dönüş bekliyorum.

Dacia 3 Yıl Motordan Gelen Şıkırtı, Arkadan Gelen Lakırtı Sesi Mağduriyeti

Ömer