Dacia Sandero Essential Stepway LPG Basınç Kaptörü Arızası.

13 Eylül 2023 11:42

Gökhan B******
27.07.2023 tarihinde 2022 Dacia Sandero Essential Stepway ECO-G 100BG aracım LPG basınç kaptörü arızası verdi. Ankara Mais Bölge Müdürlüğü servis geldiğinde 02.08.2023 tarihinde LPG basınç kaptörü arızalı parça gelecek dediler. 9 kere Dacia Müşteri hizmetleri çözüm merkezi ile görüştüm. Hala Romanya'dan malzeme gelmedi. Savaş nedeni veya diğer bahanelerden dolayı denildi. Bu malzeme Romanya haricinde hiçbir yerden gelemiyor sanırım. 13.09.2023 tarihinde 41 gün geçti ama Dacia gibi bir marka bu malzeme gelmesi konusunda bir çözüm bulamadı. Bu aracı 02.01.2023 tarihinde sıfır aldım. Arabayı kullanalı daha 1 sene kullanamadan yukarıda bahsettiğim arıza oluştu parça gelecek sözde, Sanayi Bakanlığın ürün satışında 10 sene malzeme bulundurma zorunluluğu var. LPG'li araç aldık ama devamlı benzinde binmek zorunda kalıyorum. Dacia aldığım için hakikaten pişmanlık duyuyorum.

13 Eylül 2023 11:31

Gökhan bağbaşı 06. Dju. 922 plakalı araç 27.07.2023 tarihinde 2022 Dacia Sandero Essential Stepway ECO-G 100BG aracım LPG basınç kaptörü arızası verdi. Ankara Mais Bölge Müdürlüğü servis geldiğinde 02.08.2023 tarihinde LPG basınç kaptörü arızalı parça gelecek dediler. 9 kere Dacia Müşteri hizmetleri çözüm merkezi ile görüştüm. Hala Romanya'dan malzeme gelmedi. Savaş nedeni veya diğer bahanelerden dolayı denildi. Bu malzeme Romanya haricinde hiçbir yerden gelemiyor sanırım. 13.09.2023 tarihinde 41 gün geçti ama Dacia gibi bir marka bu malzeme gelmesi konusunda bir çözüm bulamadı. Bu aracı 02.01.2023 tarihinde sıfır aldım. Arabayı kullanalı daha 1 sene kullanamadan yukarıda bahsettiğim arıza oluştu parça gelecek sözde, Sanayi Bakanlığın ürün satışında 10 sene malzeme bulundurma zorunluluğu var. LPG li araç aldık ama devamlı benzinde binmek zorunda kalıyorum. Dacia aldığım için hakikaten pişmanlık duyuyorum.

13 Eylül 2023 12:51 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

Doğuş
Doğuş

Parça tedarik edildi mi

Gökhan

Hayır hala bekliyorum. 4. Ay kutlamasını yapacağım. Fabrikanın yedek parça tedarikinde sorun varmış ama ne hikmetse Dacia Stepway yeni modelleri her gün üretimi yapılıyor. Her gün Türkiye'ye geliyor ve satılıyor ama yedek malzeme nedense 4. Aydayız ama hala tedarik edilemiyor.

Dacia Sandero Stepway'de Bitmeyen LPG Sorunları

Ömer