Dacia Sandero Stepway Da Turboda Cızırtı Ve Ötme Sesi Şik

Serkan
10 Ekim 2023 04:48

Dacia Sandero Stepway 2022 model 2023 Şubat ayı trafiğe çıkışlıdır aracımdan ses gelmeye başladı. Gaza basıp çektiğimde gaz tepkisi düşerken araç motor kısmından cızırtıya benzer rahatsız edici bir ses geliyor. Bu sesin turbodan mı yoksa motordan mı geldiğini anlamak için servise götürdüm. Hani garantisi var ya, ama bana usta şöyle bir cevap verdi: 'Bu 1.0 araçlarda kronik sorun, bunun güncellenmesini bekliyoruz.' dedi. Bir de daha sıfır arabanın kaputun altında kalan kısmında panjuru tutan vidaların olduğu yerden çatlama yaptı. Ustaların hepsi baktı, herhangi bir darbe yok, temas yok, kendi kendine çatlıyor, ama bu nedense garantiye bile girmiyor. Neden diyorum, yorum yok. Vidalarda oynama var mı yok, ama cevapta yok. Ama aracı satarken garantili serviste garanti ile ilgili hiçbir ilgi, alaka, destek yok. Bu konuda Dacia yetkililerinin de bunu dikkate almalarını istiyorum. Gerçekten böyle bir markanın böyle bir gücün buna ihtiyacı olmaması gerekiyor. Destek olmanızı bekliyorum. Saygılarımla.

10 Ekim 2023 08:49 (Şikayetten 4 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

10 Ekim 2023 09:54

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Sandero Stepway Da Turboda Cızırtı Ve Ötme Sesi Şikayeti

02 Ekim 2023 13:31
Eyyüp sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Sandero Stepway 2022 0.9 Turbo Manuel Araçtan Gelen Ses

Eyyüp