Erdem sonuçtan memnun

Dacia Renault Kronik Sorunlu Easy-R Şanzımanı İçin Müşterisini Mağdur Ediyor

07 Mart 2024 22:27
Erdem'in Teşekkür Mesajı
“Şikayetvar ve Dacia'ya ilgilerinden ötürü teşekkür ederim.”

2017 yılında sıfır olarak aldığım ve şu an 35.000 kilometre olan Sandero Stepway Easy-R model aracımı rutin bakım için Mersin Gürsoy Oto Mezitli şubesine götürdüm. Aracı aldığımdan beri hep yetkili servise götürürüm ve ne önerirlerse yaparım. İki yıl önce araç 20.000 kilometredeyken tüm şanzıman seti değişti. Bu kadar erken bu arızanın olması o zaman bana garip gelmişti ama ciddi bir indirim uyguladıkları ve özür diledikleri için kabul etmiştim.
Şimdi yine aynı konu gündemde. Bir araç daha 35.000 kilometredeyken ikinci kez şanzıman seti değişir mi? Bu konuyu yetkili servise ve genel müdürlüğe bildirdim. Neredeyse 15 gün olacak, bana hala dönüş yapılmadı. Yine indirim yaparak parayı ödeyip değiştirelim demeye çalışıyorlar.
Bunu kabul etmiyorum, belli ki bu şanzımanda da sorun var. Ürününüze satış anındaki gibi sahip çıkın. Eğer kronik bir arıza varsa açıkça belirtin.
Açıkçası bu sorun çözülmezse başka bir markaya geçmeyi düşünüyorum. Soran herkese de Easy-R şanzıman hakkındaki düşüncelerimi ve Renault hakkındaki tecrübelerimi aktaracağım.

11 Mart 2024 16:11 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

14 Mart 2024 23:21

Renault Genel Müdürlükten Hatice Hanım aradı. Firmanın, mağduriyetimi azaltmak adına masrafların bir kısmını daha üstlenmek istediğini söyledi. Kabul ettim. Ardından Gürsoy Oto Toroslar'dan Kevser Hanım aradı, randevu verdi. Bugün aracımı götürdüm. İşlemler tamamlandı. Şikayetimle ilgilenen Hatice Hanım başta olmak üzere firma yetkililerine, Gürsoy Oto Toroslar'dan Kevser Hanım ve Ferhat Bey'e teşekkür ederim.

14 Mart 2024 23:22

Ürününüze sahip çıktığınız için teşekkür ederim.

05 Ocak 2025 23:15

Şikayetvar ve Dacia'ya ilgilerinden ötürü teşekkür ederim.

Ergin
Ergin

Easy r şanzıman hiçbir kabahati olmayan ancak kalkıştan sonraki vites secim tavrı nedeniyle baskı balata yiyen bir yazilim hatalı araç. 4 yildir kullanıyorum. Volan ve baskıyı değiştirdim. Araç yavaşladığı zaman 1. Vitese geçmemek için kendini yırttığı için problem çıkıyor. İlk hareketten sonra ne kadar yavaşlarsanız yavaşlayın 2. Vitesten aşağı düşmüyor. Çok zorluyor. Aracın gaz pedalini Bujilerini baskı volani Hep birden değiştirmek gerekiyor.

Erdem

Ergin Bey, katkınız için teşekkür ederim. Açıkçası ben de çok dikkatli kullanmama rağmen Easy-R ikinci kez aynı arızayı verdi. Firma beni yine mağdur etmedi, ama 3. Kez olmasından da korkuyorum açıkçası...

Nedim
16 Mart 2024 09:59
Hilal sonuçtan memnun

Hilal
10 Haziran 2024 19:11
"Çok şükür ki hala sorunsuz bir şekilde aracı kullanıyoruz. Süreci takip edenler ya da aynı sorunu yaşayanlar var ise şayet umarım yararlı olmuştur bilgilendirmelerim. **Düzeltme: 7000 TL+KDV yazdığım kısım KDV dahil 7000 TL."

Garanti Süresinde Çözülmeyen Sos Sistemi Arızası İçin Ücret Talebi

Özel