Nurullah sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Antalya Zamanlar Servisi Ve Servis Çalışanları Hakkında

Nurullah
18 Ekim 2023 19:04

Şu anki elimde binmiş olduğum araç için start stop çalışmıyor diye bildirdim (süreçte aracımın motoru değiştirildi) Sonrasında ki arıza beyanım; Start stop yine çalışmıyor araç rölantide çalışırken normal dışı bir ses geliyor (servis tarafından arıza birebir görüldü ve sesin videosunu gönderdim. Kendileri de o anormal sesin varlığını gördüler) Diğer arıza beyanım frene bastığımda bazen araçta boğuk şekilde bir ses geliyor. Bu sorunda servis tarafından tespit edildi. Akabinde Arızanın giderilemediği bir üst merkeze arıza hakkında araştırma için başvurulduğu tarafıma söylendi. Sonrasında servis yetkilileri aracımın garanti kapsamında sandık motor değişimi yapılacağını söylediler. Bu sürede yine servis bakımlarını aynı yerde yaptırdım. Kayıtlarınızda vardır. Araç teslim edildikten bir süre sonra yine aynı arıza ve motor sesinde değişiklik olması nedeni ile tekrar servis tekrar gittim arıza tespit edilmesi için araç servise alındı bu süreçte ikame araç verilmedi. Arıza tespiti 16 10 2023 tarihinde tarafıma beyan edildi. Beyanda; aracın arızasının kullanıcı hatası olduğu ve onaylamam halinde tarafıma 45000 TL miktarında bir bedel fatura edileceği söylendi. Bu süreçte mağdur edildiğimi ve bu bedelin garanti kapsamı altında yapılabileceğini kendilerine sordum tarafıma olumsuz yanıt verdiler. Bu bedeli kabul edip son defa size (ne kadar servisiniz varsa ) aracımı yaptırıp bir daha Dacia bayisi ya da servisi ile hiçbir işlem yapmayacağım. Size sorum şudur ki;İlk arıza tespit edilemediği gerekçesi ile motor değişimine gidildi. Bu değişimden sonra 30000 km kadar kullandım ve söz konusu arızanın tespiti yapıldı ve kullanıcı hatasına bağladılar ; eğer 30000 km içinde bu araç arıza yapıyorsa motoru niye değiştirdiniz? Ya da ilk arıza tespitinde bu arıza giderlerini kullanıcı hatasına ne sebeple bağlamadınız? Ki bu son arızada ben aracınızı yanlış kullanmışım! (beyanlarında mevcut) Lütfen bu konu hakkında elinizi vicdanınıza koyarak düşünmenizi rica ediyorum. Söz konusu olayı bir problem olmaktan çıkıp sosyal medyada yankılanmak üzere her mecrada bahsedeceğim. Konu ile ilgili araştırma sonuçlarınızı tarafıma beyan etmenizi Rica ediyorum. Sadece ve sadece burda ücretin tarafımdan tahsil edileceğini kanıtlar hatanın yazılı belge ile bildirilmesi talep ediyorum. Bu belge ile adli makamlarca ve Tüketici Hakları komisyonunca hakkımı arayacağım

dacia-antalya-zamanlar-servisi-ve-servis-calisanlari-hakkinda-1.docx
profile profile profile
19 Ekim 2023 08:36 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

Yiği
Yiği

Bu yaptıkları ilk değil ki (! ) Bu konuyla ilgili size dönüş yapacağız deyip oyalıyorlar faturayı da araç sahibine kesiyorlar umarım bir daha Dacia almazsın (! ). Şikayet var sitesinde Dacia ile o ilgili bütün şikayetlerin altına bu şekilde yorum yapacağım ta ki yetkililer utanıncaya kadar

Hasan
06 Kasım 2023 13:54

Aliosman
02 Temmuz 2024 11:33
Dacia Aracımın Garantiden Yapılması İçin 3 Haftadır Bekliyoruz
Dacia Aracımın Garantiden Yapılması İçin 3 Haftadır Bekliyoruz
Kudrettin sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Sandero Stepway'de Garanti Süresinde Çözülemeyen Ses Problemi Ve Yüksek Onarım Ücreti

Kudrettin
20 Ekim 2025 10:25