Kürşad sonuçtan hiç memnun değil

D Smart GO Samsung TV De Yok

22 Temmuz 2024 01:44

D-Smart GO'ya dün itibariyle üye oldum ve evimde Samsung 2023 model dev ekran TV var ama uygulama olarak D-Smart GO'yu bulamadım. TV'den izlemek için satın almıştım, şimdi ise TV'den izleyemiyorum çünkü böyle bir uygulama yok arkadaşlar, ben bulamadım. Son model Samsung TV'de yok, paramın iadesini istiyorum ya da bu sorunun bir an önce çözülmesini istiyorum. Salı günü Fenerbahçe maçını nerede izleyeceğim?

25 Temmuz 2024 13:08 (Şikayetten 3 gün sonra)
25 Temmuz 2024 13:23

Benim sahip olduğum televizyon Samsung son model 65 inç Q80B modelidir ve uygulamayı bulamıyoruz, uygulama apps de çıkmıyor, yanlış bilgi veriyorsunuz.

25 Temmuz 2024 13:29

Tekrardan merhaba Kürşad Bey, İlettiğim bilgi, ilgili birimimizden alınan bilgidir. Sistemsel bir aksaklık olduğunu düşünüyorsanız teknik servisiniz ile iletişime geçmenizi öneririz. Sevgiler, D-Smart

25 Temmuz 2024 13:34

Sistemsel aksaklık bende yok, benim TV numu tanıyorum yazılımı güncel, sizin Smart GO uygulamasında sıkıntı var, video çektim izlerseniz son model TV de uygulamanız çıkmıyor ve ben bir yıllık üye oldum boşuna para vermişiz, uygulamanız evet tlfnlarda var ben bunu söylemiyorum size, benim evimde son model TV de uygulamanız bulunmuyor, TV min bilgileri fotoğrafta yer almaktadır

Ersin

2023 model Samsung Smart TV de uygulamalarda DSmart GO yu kurmak istediğimde kurulmuyor, yükle diyorum öyle bekliyor. Farklı uygulamalarda sorun yok sadece mart GO yüklenmiyor

Ulvi

Benim de aynı sorunum var. Samsung 75Q80D serisi var, uygulama yok. Üretim yılı 2024. Yardımcı olur musunuz.

Özgür

Bende de aynı sorun var 2024 model Samsung qn90d modeli TV aldım D-Smart GO maalesef yok. İşin ilginci Samsung D Smart kampanyası yapmış ama uygulama yok nereden izleycekse millet

Muzaffer sonuçtan hiç memnun değil

D-Smart GO Uygulaması Samsung 2024 Model TV'de Yok!

Muzaffer
13 Kasım 2024 16:15
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

D-Smart GO Smart TV Destekli TV'de Desteklenmiyor Ve Uygulaması Yok

Ramazan
05 Ağustos 2023 16:44
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
16 Mart 04:30