Yusuf sonucu yetersiz buldu

15 Şubat 2024 15:07

D&R'dan internet üzerinden Arzum marka bir ürün siparişi verdim. W119578218 sipariş numarası ile ürünü teslim aldım ancak eksik ürün gönderilmişti. İade ve değişim talebim kabul edilmedi. Ürünün ambalajı üzerinde herhangi bir hasar olmamasına rağmen müşteri hizmetleri sorunumu çözmeden beni oyalıyor. Ürünüm iki hafta süren bir kargo sürecinin ardından ulaştı. Bu süreçte kargomun nerede olduğunu anlamak için yetersiz hizmet veren bir firma ile muhatap olmak zorunda kaldım.

15 Şubat 2024 15:18 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili kaydınız oluşturulmuştur. En kısa süre içerisinde tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır.. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. D&R Müşteri Deneyimi Ekibi

15 Şubat 2024 19:32
D&R Store İnternet Mağazası

Aradılar Teknik servis servis gitmesi gerektiği söylediler D&R bir marka ayıplı ürün yollamış hala teknik servis bahsediyor sen ürün yollar ken kontrol etmemişsin şimdi bizden hatayı buluyor müşteri hizmetleri çok zayıf bilgi sâhibi değil

16 Şubat 2024 11:11

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz konu ile ilgili tarafınıza bilgilendirme maili iletilmiştir. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. D&R Müşteri Deneyimi Ekibi

19 Şubat 2024 22:30

Çözüm sundular ürünü iadesi yaptım onayladı lar para iadesi Yapılacak

D&R Siparişim Gönderilmedi Ücretim De İade Edilmedi

Mutlu
08 Eylül 2025 14:01
Bengü sonuçtan hiç memnun değil

Bengü
02 Eylül 2023 10:36
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
11 Ekim 2024 12:19
Zehra sonuçtan memnun değil

Zehra
13 Haziran 2024 22:28
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
07 Mayıs 2024 16:25