D Diamond Ne Gerekiyorsa Yapılmasını Arz Ederim

D Diamond Ne Gerekiyorsa Yapılmasını Arz Ederim
04 Ocak 2024 12:21

Merhaba, ben S***** A*****. Bursa'da yaşıyorum. 7-8 ay önce Ankara Batıkent'e misafir olarak geldim. Yeğenim orada görev yapıyor, subay kendisi. Altın alacağımı söyledim, o da 'Ben seni götürürüm, hala' dedi ve sizin Batıkent'teki şubenize geldik. Orada üç beyefendiye özellikle, 'Ben araba alacağım, bana öyle bir altın verin ki bozdurduğum zaman zarar etmeyeyim' dedim. 'Altın sarı altın olarak, bu zarar eder mi?' diye özellikle sordum. 'Zarar etmez' dediler. İki ay sonra altını bozdurmak istedim. Bana 8,5 lira dediler. Başka bir kuyumcuya gittim, 8,30 lira fiyat verdiler. Biraz beklemeye karar verdim, belki altın yükselir diye. Çünkü birikim amacıyla bir yıl falan beklememiz gerekiyor ve bir yıl oldu. Hâlâ kuyumcuya götürüyorum, bozdurmak için bana 8,5 lira diyorlar. Zararımın karşılanmasını istiyorum. Künyeyi takmadım, şu an kutuda, faturam da var. Sizden ricam, zararımı karşılayın. Künyemi 11.500 liraya yaptırdım ve bir de mavi boncuk taktırdım, ona da 500 lira aldılar. Bir ay sonra bileziği koluma takarken koptu, tamir ettirdim. Şimdi bu künyenin bana maliyeti 12.000 lira oldu. Bir yıl sonra bozdurmaya gittiğimde bana 8,5 lira fiyat veriyorlar. Künyeyi iade etmek ve zararımın karşılanmasını istiyorum. Sizin şirketinizin ismine güvenerek alışveriş yaptım. Zararımın karşılanmasını talep ediyorum. Bir gün bile koluma takıp hevesim kırıldı, çünkü beni yanılttılar. Eğer ellerinde zarar ettirmeyecek altın yoksa 'Bizde zarar ettirmeyecek altın yok hanımefendi, ya Ata Lirası alın ya da Cumhuriyet altını alın' demeleri gerekirdi. Sadece zarar etmeyeceğimi söyledikleri için aldım. Gerekenin yapılmasını rica ediyorum. İyi günler.

04 Temmuz 2023 18:36
Seyda sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2024 17:33

Berk Mücevherat Acity Şubede Yaşanan Mağduriyet!

20 Nisan 2024 18:25

Atasay Konya Mevlana Şubesi

21 Ağustos 2024 20:09
Nazar sonuçtan hiç memnun değil

Altın Alışverişinde Yüksek Fiyat Ve Garanti Sorunları Yaşadım

29 Mayıs 2025 16:44