Berk Mücevherat Acity Şubede Yaşanan Mağduriyet!

20 Nisan 2024 18:25

Acity Berk Kuyumculuk'a elimde olan 19,5 gram altını vererek yerine kolye almak istedim. Satış personeli a*** bey bana beğendiğim kolyeye 17,5 gram dedi ve benden üzerine 2 çeyrek ile çeyrek gram aldı. Mağazadan çıkarken bunda bir hata yok mu dediğimde işçilik ücreti alıyoruz dedi. Eve geldiğimde ise tekrar hesap yaptığımda hata olduğunu düşündüm ve mağazaya tekrar gittim. Bana tekrar hata olmadığını söyledi. Yok gramı şu kadar falan filan laf kalabalığı yaptı. Kendisine verdiğim altınları bana vermesini istediğimde ürünün artık hurdaya çıktığını söyledi. Yapabilecekleri bir şey olmadığını söylemiştir. Hatta ürünleri alırken kayınvalidemde kendisine 14 ayar 2 gram bir kolye ucu aldı. Kayınvalidemin yanında nakit olmadığı için ben ona bir çeyrek verdim. Kendisi kayınvalideme verdiğim bir çeyreğe karşılık kayınvalidemin bana 2 gram vermesini gerektiğini söyledi.

Mağazaya sonradan tekrar gittiğimde kayınvalidemin bana 800 TL borcu olduğunu söylüyor. Bir çeyreğe karşılık 2 gram+800 TL nasıl bir işlem ben anlamadım. Kendilerine hakkımı ne bu dünyada ne diğer dünyada helal etmiyorum. Ha bu arada sonradan gittiğimde bana verdikleri Altın'ların gramını tarttırdığımda 15,5 gram geldi. 17,5 gram demiştiniz dediğimde kayınvalideme satılan altınla 17,5 olduğunu söylediler. Yani altın bana satılıyor benden o altının ücreti alınıyor+kayınvalidemden alınıyor.

Handan sonuçtan hiç memnun değil

Atasay'dan Aldığım Kolyede Yanıltıcı İndirim

06 Nisan 2025 11:44
Atasay'dan Aldığım Kolyede Yanıltıcı İndirim

Poçan Kuyumculuk İnsanları Saf Bulup Kullanıyorlar

29 Aralık 2023 18:31
Poçan Kuyumculuk İnsanları Saf Bulup Kullanıyorlar
Zilan sonuçtan hiç memnun değil

Fahiş Fiyatla Satılan Kolyeye İade Yapılmıyor!

08 Haziran 2025 12:19
Edanur sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2023 15:57
Berk Kuyumculuk (Atlantis AVM) 'tan Aldığım Yüzük İle İlgili Şikayetim
Güler sonuçtan hiç memnun değil

Berk Mücevherat Fahiş Fiyat Uygulaması

18 Ağustos 2024 18:13