Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

Opera İstanbul | Cybex Pallas B2 Fix Lux Oto Koltuğundan Bebeğim Düştü!

Opera İstanbul | Cybex Pallas B2 Fix Lux Oto Koltuğundan Bebeğim Düştü!
21 Ağustos 2023 11:50

Opera İstanbul Levent'den aldığım, Cybex Pallas B2 Fix Lux, ciddi güvenlik açığı olan bir koltuk. Oto koltuğunun öne takılan güvenlik aparatı var. Ancak diğer koltuklar gibi üzerinde (kasnağında) kemer yok. 18 ay sonrası önü çıkarıp, arabanın kendi kemerini takıyorsun. Bebeğim 9 aylık ve ön aparatı itip, kendini kaydırarak koltuktan çıkıyor. Videosu da bulunmakta.

Benimle iletişime geçilirse paylaşacağım. Tek başıma asla araç kullanamıyorum, yanındayken de kucağıma almak durumunda kalıyorum. Bebeğim yere düştü, çok ciddi bir kaza atlattı. Şu an bu kadar küçükken, araba kemeri kullanması imkansız. Adac testleri var diye aldık güvendik, bir dünya para verdik, yarı yolda bıraktı. Baktım dışarıdan kemer takılır mı diye, koltuğun kasnağında dahi böyle bir yer yok. Çözüm rica ediyorum. Başka bir kemerli modelle değişim istiyorum. Bebekli 2 arkadaşımla aynı zamanda aldık, onlarında bebekleri bu durumu yaşıyor. Bu ürünün kesinlikle satışı kapatılmalı. Acil firmadan çözüm istiyorum, çocuğumu işe gidip gelirken, anneme bırakmam gerekiyor, araç kullanamıyorum.

09 Ocak 2024 10:29

Firma çözüm sunmuyor ve mağduriyetimiz devam ediyor. Tüketici heyetine başvurumuz iletilecek.

Yorumlar (5)

Nazlı

Mağaza ile pazartesi sonuç alamazsam Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Oradan bir sonuç çıkacağını düşünüyorum sonucu sizinle paylaşırım

Gökçe

Bende şu an tüketici heyetine iletiyorum.

Nagihan
Nagihan

Aynı sorunu yaşadım. Bebeğim koltuktan düştü. Bebeğimle yalnız seyahat edemiyorum çok sakıncalı buluyorum. Ben de gereken yerlere gereken şikayetleri yapacağım. Firmanın bizlere bir çözüm sunması gerekiyor. Bu üründen dolayı mağduriyet yaşıyoruz çünkü.

Nazlı

Aynı sorunu defalarca yaşadım ve büyük bir tehlike atlattım en sonunda opera mağazasına gittim mağazada benim doğru bağlayamadığımı çocuğun o yüzden kendini çıkarabildiğini söylediler tekrar gösterdiler fakat çocuğum yine kendini çıkarıyor yüksek güvenlikli bir model diye sattıkları koltuk inanılmaz güvensiz elimde video fotograf bulunuyor kesinlikle iade alınmasını istiyorum

Gökçe

Kesinlikle ciddi sorunlu ürün ve marka arkasında duramadı. Bana da 2 misli fiyatla başka ürün satma teklif edildi. Başka da bir şey yapılmadı.

Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Cybex Oto Koltuğunda Güvenlik Ve Konfor Sorunu

Meryem
27 Mart 2025 16:54

Sema
18 Eylül 2024 12:04
Opera İstanbul - Cybex Pallas G İ-size Oto Koltuklarında Açılmalar
Simge sonuçtan hiç memnun değil

Simge
25 Eylül 2024 16:38