15 Aralık 2023 16:58

BİM'den Crealty K1 yazıcı aldım, 1 ay oldu ve bozuldu. İletişime geçmeye çalışıyorum. Genix şirketi ile tüm Türkiye'de tek yetkili kişi H**** Bey'miş ve o da yoğun, ulaşamıyorum. İşlerim yarım kaldı ve şu an ne muhatap bulabiliyorum ne de garantiden işlem yapabiliyorum. Yani işin kısası, mağdur ediliyorum.

Ümit
Ümit

Türkiye'de yetkili bayiler aracıyla satılan 3 boyutlu yazıcılar ithalatçının yetkilendirdiği bayiler aracılığıyla alınır ve bir arıza olduğunda bu bir sorun değil elbette olacak işte burada yetkili satıcılar ve yetkili servisler sizlere bu konuda hemen çözüm üretiyorlar gerek servis gerek yedek parça temini ile, maalesef Türk toplumu bunu daha öğrenemedi Türk mantığı her zaman malı ucuza almanın peşine düşer sonunda kendi mağdur olur 2bin lira BİM marketten ucuza aldığını düşünen uyanıklar arıza olduğunda iş işten geçer kasiyer sadece barkod okutur para alır sizin derdinize derman olamaz doğal olarak. Onun için bir malı ucuza alabilirsiniz ama hizmet ucuz değildir. Bu olaydaki arkadaşımızda bunu acı bir tecrübe ile öğrenmiş bulunuyor. Mala değil hizmete para verilir.

Genix Teknoloji Genix Creality K1 Arızalı Ürün

17 Mart 2024 20:59