Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Corelli Bisiklet Servis Sorunu Ve Garanti

15 Ağustos 2023 09:15

Corelli Bisiklet Servis Sorunu
20.06.2023 tarihinde almış olduğum Corelli Snoop 5.3 29 jant 21 vites bisikletimi kurulum yapıldıktan sonra arka fren sorunu oldu İskenderun Sabancıoğlu servisine götürdüm fren ayarı yaptı.
Kısa süre sonra aynı arızayı tekrar yaptı ayrıca pedalların olduğu yerden sesler gelmeye başladı. Servise götürdüğümde bisikleti bırakın bakarım ama 150 TL ücret isterim denildi. 08504955065 numaralı telefonla müşteri hizmetlerini aradım görüştüğümde servisle görüşüp size dönüş yapacağım denildi fakat dönüş yapılmadı. Tekrar müşteri hizmetlerine bir türlü bağlanamadım. Servis para istiyor. Garantili olduğunu söylememize rağmen ben ücretimi istiyorum. Gidip fabrika ile görüşün isterseniz denildi. Ayrıca tekrar bisiklet arızalandığında bana getirmeyin denildi.
Corelli Markası nasıl böyle vizyon misyon sahibi böyle bu şekilde firma kötüleniyor. Bisiklet alan arkadaşlar başka markalara yöneldi. Firma servislerini iyi seçmeli

28 Ağustos 2023 08:47 (Şikayetten 12 gün sonra)
Faruk
28 Ağustos 2023 09:10

Sayın yetkililer merhaba Kimse satış sonrası benimle iletişime geçmedi. Herhangi bir prosedür bilgisi verilmedi.

Faruk
28 Ağustos 2023 09:10

Arıza devam ediyor. 2 aylık bisiklet Max. 10 kere binilmiştir garantili fakat Hiçbir servis hizmeti alamıyorum. Markanın satış sonrası hizmetleri maalesef yok. En yeni modelini almama rağmen ilk günden bu yana arıza çıkıyor Alacak kişiler ona göre alsın derim

Erol

Corelli marka bir bayan bir erkek bisikleti almak üzereyken bu şikayetleri görünce vazgeçtim. Hem mal kötü hem satış sonrası hizmet iyi ki şikayet var varmış.

Fatma

Hep aynı şikayetler görmüyomu firma bunları yetkili servis insanları mağdur ediyorlar

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Elektrikli Bisikletin Şarjı Hızla Tükeniyor, Müşteri Hizmeti Yanıt Vermiyor

10 Mayıs 15:42
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Kısa Sürede Parça Arızası Ve Destek Eksikliği Nedeniyle Mağduriyet

15 Kasım 17:13