Edanur sonuçtan hiç memnun değil

Coral Travel Tur Ve Şoför Skandalı

Coral Travel Tur Ve Şoför Skandalı
02 Ağustos 2024 22:01

Coral Travel üzerinden otel rezervasyonu yaptık. Bazı aksaklıklar olsa dahi düzeltildi ve tatilimizi otelde güzel geçirdik fakat otel rezervasyonumuzun bitiş gününde ek olarak bir tekne turu rezervasyonu yaptık. 2 saatlik tur için 2400 TL ücret ödedik. 2 kişi, 2 katlı olan gemide oturacak yer bulamadık. Personellerin oturduğu yerde oturduk. Tur bittiğinde araçlarla otele geri bırakılacaktık ancak araç bozulmuş dendi. Yarım saat boyunca sıcağın altında ayakta aracın tamirini bekledik. Ayrıca ben hamileyim. Araç yapıldı dendi fakat klima çalışmıyordu. Araç içerisinde şoför kendi klimasını açtı fakat yolcuların kliması bozuk denerek açılmadı. Şoför tamamen araç içerisinde içecek satışı yaptığı için klimaları açmadığını düşünüyoruz. Hatta bundan rahatsız olan yolcular şoförle münakaşaya girip aracı terk ettiler ve şoför üslupsuz konuşmalarına devam etti. Ayrıca insanlardan bahşiş olarak ücret almaya çalıştı. Tabii ki ben vermedim ancak talep etmesi bile kötü.

03 Ağustos 2024 09:23 (Şikayetten 11 saat sonra)
Edanur
Edanur
08 Ağustos 2024 12:31

Benimle iletişime geçtiler mail adresimi istediler ve oradan kısmı iade ile ilgi bilgi vereceklerini söylediler herhangi bir mail gelmedi ve şikayet var dan şikayetimin kalkması için raporlama yapmışlar yazık gerçekten amacınız sadece şikayetin görünmemesi müşteri memnuniyeti değil

24 Temmuz 2024 10:16
Albina sonuçtan hiç memnun değil

Coral Travel Likya Turu Yaşadığım Deneyim

22 Haziran 2024 04:39
Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2025 10:30
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2023 17:13

11 Nisan 2024 16:34