Albina sonuçtan hiç memnun değil

Coral Travel Likya Turu Yaşadığım Deneyim

22 Haziran 2024 04:39

Coral Travel'dan diğer turumun iptal olması nedeniyle son dakika bir tur satın almak zorunda kaldım. Ve şansa nasıl geçeceğini bilemediğim bir tura katıldığım için zaten gergindim. Maalesef organizasyonları sıfır, yollarda hep insanları unuttular. Diğer durakta onları bekledik. İstanbul'dan 9'da bindik. Muğla'ya 12'ye doğru vardık. Çok uzundu. Otobüsleri rahat ve konforlu değildi. Sonra otobüste başka bir turla birleştiğimizi ve Muğla'da başka bir servisin alacağını öğrendik. Yolda diğer turun rehberini aldık ve gerçekten üslubu ve konuşma tarzı çok kötüydü. Akyaka'ya geldiğimizde bir anda kendi grubunu aldı gitti ve iyi tatiller dilemedi bile bize. Bizim rehberimizi beklemedi bile. Neyse ki sonra S**** Bey geldi, gerçekten üçüncü turum bu. Ama bu kadar bilgili ve ilgili birine rastlamadım. Her ihtimali düşünüp bize yorumlar ve tavsiyeler verdi. Tarih konusuna girmiyorum bile zaten çünkü tam bir hikaye anlatıcısıydı. Bir sürü yeni şey öğrendim. Gruptaki kimse sıkılmadı. Herkese aşırı yardımseverdi ve işine bayağı saygılı biriydi. Fakat tur geri dönüşünde bir anda bizi öğle yemeksiz çıkardılar. Milas'a diye, diğer grupla buluşacağımızı söylediler. Hepimiz aç kaldık. O kadar yolu sıcak bir serviste geçirmek zorunda kaldık. 12 buçukta Ölüdeniz'den çıktığımız yoldan Şirince'ye 7'de vardık. Hepimizin midesi bulanarak gittik. Bir de üstüne diğer grubun rehber hanımefendisi bizim şoförümüze kızdı ve yalan söylediğini ima etti. Organizasyon ve oteli genel olarak beğenmesem de çünkü akşam yemekleri sadece bir çeşitti ve içecek bile paralıydı, saçma sapan. Ama S**** Bey'e ne şikayet etsem çözmeye çalıştı. Ona teşekkür ederim. Bir daha bu tur şirketine katılır mıyım? Hiç sanmam. Ve 12 buçukta çıktığımız yola gece saat 4'te hala varamadık. O kadar çok durakta duruyoruz ki, hatta yolcu inmeyen bir yerde bile duruyoruz. Merkezle rehber arasında iletişim mükemmel, gerçekten tebrik ediyorum.

22 Haziran 2024 09:12 (Şikayetten 4 saat sonra)

Yakup sonuçtan hiç memnun değil

Coral Travel Marmaris Turu Yaşanan Sıkıntılar

22 Haziran 2024 19:57
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 16:10
Murat sonuçtan hiç memnun değil

16 Nisan 2024 23:11

07 Ağustos 2024 22:54