Cookplus Karaca Sipariş Oluşturulmadan Kartımdan Para Çekmiş

03 Mart 2024 01:16

Karaca markasından bir tencere seti satın almak istedim ancak sistemde siparişim görünmüyor. Buna rağmen kredi kartımdan 3.999 TL tutarında bir çekim yapılmış. Bu durumun acilen düzeltilmesini talep ediyorum. Aksi takdirde her platformda şikayetçi olacağım. Karaca'ya güvenmiştim ve şimdi karşımda büyük bir sorun var. 4.000 TL'lik bir sorunun hızla çözülmesini bekliyorum.

03 Mart 2024 01:11

Deliriyorum Şu anda ya nasıl sipariş oluşturulmadan karttan para çeker ya size her turlu davayı acacagimm düzeltilmezse bu saatte bana bunu yasattinizya maddi manevi dava edeceğim acil duzeltinnnn

03 Mart 2024 01:25

Hala bekliyorum sorun düzeltildi diye teşekkür etmek için bekliyorum acilen duzeltilsinnn lütfen lütfen lütfen

03 Mart 2024 01:33

Güvendiğim markaydın Karaca gerçekten şu an çok üzgünüm

03 Mart 2024 01:42

Karaca müşteri hizmetlerini aradım sabah 9 aksam 8 müşteri hizmetleriyle görüşülüyormuş ama siparişim tedarik aşamasında deniyor. Ama sitede siparişim gözükmüyor. Hiçbir şey anlamadım ben sipariş eğer varsa ki görünmüyor sitesinde iptal edilmesini istiyorum artık güvenemem karacaya bu saatte bu sıkıntıyı yaşattılar bana

03 Mart 2024 12:23

Müşteri hizmetlerini aradığım zaman. Sistemde hata verdiği halde üst üste denediğim için bir hata oluşmuş düzeltileceği söylendi lütfen Karaca duzeltinn iyi haberlerinizi bekliyorum

03 Mart 2024 21:59

Kimse neden beni duymuyor taksitlerim oluşmuş bile bana gelmeyecek ürünün taksitini ödeyeceğim. Karaca bir çözüm bul ürünün iptalini istiyorum. Bir çözüm bulun Allah aşkına ya

03 Mart 2024 22:03

Buna bir çözüm bulun bankayı da markayı da defalarca aradım bir daha asla ama asla online işlem yapmayacağım bin pişman oldum

04 Mart 2024 07:32

Bugün hesap kesim tarihim ve bana gelmeyecek siparişin oluşmadığı bir ürünün taksitini ödeyeceğim gerçekten 10 senedir online üzerinden alışveriş yaparım neredeyse ilk defa bu kadar ağır mağdur oldum... Bu mesajlar eğer yetkililere ulaşabiliyorsa çok rica ediyorum şu hatayı düzeltin Allah aşkına ya

09 Temmuz 2024 15:33

26 Eylül 2024 18:21