Talat sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2023 14:24

Converse Star Player 76 ürün aldım suya temas ettikten sonra yan tarafında bulunan deri parça renk verdi ve bunun üretim hatası olmadığını öne sürüyorlar. Ben hayatımda böyle içler acısı bir durum görmedim. Bu deri parça renk verecek bir parça ise beyaz ayakkabının üzerine dikmenin mantığı nedir. Henüz 2 aylık ayakkabım çöp oldu ve Converse firması aklımla dalga geçer gibi dikkatli şekilde incelenmiş ve imalat hatasından kaynaklanmadığı kanaatine varılmıştır diyor. Tövbe olsun bir daha Converse marka ayakkabı ne alırım ne de aldırırım. Bundan sonra elimdeki fotoğraflarla her yere de başvuru yapıp reklam edeceğim sizi.

04 Eylül 2023 14:38 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, CONVERSE Müşteri Hizmetleri

04 Eylül 2023 15:56

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili sizleri aradık ancak ulaşamadık. Konuyla ilgili e-mail adresinize bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla, CONVERSE Müşteri Hizmetleri

Talat
Talat
04 Eylül 2023 16:06

Müşteri Hizmetlerinizle görüştüm ancak olumsuz cevap verildi tarafıma. Suya batmış olmak benim talihsizliğim evet ama bu ürünün suyla temas ettikten sonra renk vermesi benim talihsizliğim olamaz. Bu yüzden ürünün incelenip mağduriyetimin giderilmesi çok daha uygun olacaktır.

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
04 Ağustos 2025 22:48

25 Nisan 2024 15:07
Converse Markasının İlgisizliği Umursamazlığı
Şule sonuçtan hiç memnun değil

Su Temasıyla Boyası Akan Ayakkabı Ve İade Sorunu

20 Ağustos 2025 11:28
Su Temasıyla Boyası Akan Ayakkabı Ve İade Sorunu
su-temasiyla-boyasi-akan-ayakkabi-ve-iade-sorunu-3.jpg
su-temasiyla-boyasi-akan-ayakkabi-ve-iade-sorunu-2.jpg
Osman sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2024 11:31

24 Ekim 2024 10:29