Continental Uğultu Ses Problemi

26 Şubat 2024 00:07

31.07.2023 tarihinde Continental marka 205/55 R16 ebatlarında yazlık lastik satın aldım, ancak henüz 5000 km yol yapmış bulunmaktayım. Lastikten aşırı yol sesi gelmekte ve bu durumdan şüphelenerek tekerlek bilyalarını kontrol ettirdim. Uğultunun sebebinin bilya veya lastik olmadığı kanaatine vardım. Sonuçta itibarlı bir marka olduğu için bilyaların sorunsuz olduğunu ve rot balans ayarlarının da uygun olduğunu lastikçiye gösterdim. Ancak tek sonuç lastiklerden kaynaklandığı yönünde çıktı ve bu duruma şaşırdım. Aldığım bayiye durumu izah etmeme rağmen yeterli bir cevap alamadım. Araç 2021 model Renault Megane ve bu durumdan ciddi şekilde rahatsızım. Gerekirse bu konuda Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım.

26 Şubat 2024 15:19 (Şikayetten 15 saat sonra)
18 Ağustos 2024 10:50

Antalya yalin petol Akdeniz sanayi sitesinde lastiklerim incelendi aşırı yol kuvveti baskısı arızası verdi ama çözüm var mı yok bir daha Continental lastik asla almam ilk defa böyle bir problemle karşılaştım mevzunun arkasında duran hiç kimse yok

18 Ağustos 2024 10:51
Continental Uğultu Ses Problemi

Fotoğrafınıda görün ki inanın

Habip
Habip

Arkadaşlar Adana şekerler continantal bayinden 2024 yılında 4tane 205.55.16. Continantal premyum kontak7lastik aldım lastiklerde yolda 60kmkizla giderken yalpa sesi geliyordu götürmediğim tamirci kalmadı tabi daha önce balnslar bilyalar akslar hepsine baktırdım ve hiçbir problem olmadığını öğrendim götürdüğüm ustalar bana lastik dediler lastik bayine gittiğimde bana lastiklerde bir problem olmadığını söylediler bende bunun üzerine bir servise gidip başka bir araçtan 4tane 205.55.16. Jantlastik hankook marka lastik taktırdım usta ile teste çıktık araçta ses yalpa sesi gitmişti

22 Ağustos 2024 10:33
Continental Lastik 10 Binli Km Yarılması
Ersen sonuçtan hiç memnun değil

Continental Lastik Müşteri Memnuniyetsizliği

04 Eylül 2024 16:22
Continental Lastik Müşteri Memnuniyetsizliği
Serhat sonuçtan çok memnun

04 Ekim 2023 12:15
"Öncelikle Batı Lastik Bornova şubesine ve Özen beye her zamanki ilgi alakaları için teşekkür ediyorum. Continental Türkiye'nin bu sefer gittiğimde sorunun kesin tespiti ardından cevap süresi için ayrıca teşekkür ederim."