Fatih sonuçtan hiç memnun değil

CONTİNENTAL-İSTANBUL Rot Balans

CONTİNENTAL-İSTANBUL Rot Balans
23 Eylül 2024 08:46

22/07/2024 tarihinde lastik satın aldım. 19.09.2024 tarihinde saat 13:00 randevu oluşturup aracımın muayenesini yenilemek için Hadımköy Avrupa Yüzüncüyıl İstasyonu'nda muayeneye gittim. Muayene neticesinde 1 adet ağır kusurla aracım muayene tekrarına kaldı, bu kusur lastik yük endeksinin karşılamamasıydı. 20.09.2024 tarihinde saat 12:00’de lastiği almış olduğum bayi İstanbul Rot Balans'a gittim ve mağduriyetimi bildirdim. Bana önerdikleri çözüm, emanet lastik takıp muayeneden geçip tekrar bana satılan, kilogram olarak aracın değerlerini karşılamayan lastikleri geri takmamı söylediler. Ben de bunu kabul etmeyip gerekli kurumlara şikayet bildirilerinin yapılacağını söyledim. İstediğim yere tabii ki şikayette bulunabileceğimi ve hiçbir sıkıntı olmadığını dile getirdiler.

23 Eylül 2024 08:56

Muayene rapor sonucu

30 Eylül 2024 15:58 (Şikayetten 7 gün sonra)
30 Eylül 2024 16:23

Konuyu anlayamamışsınız; benim problem satış esnasında bayinin gerekli bilgiye sahip olmaması ve hatalı ürün (aracın değerlerini karşılamaması) satması konuyla alakalı hiçbir bilgilendirme yapmaması. 2 lastik parasına Continental markayı tercih ediyorum son kullanıcı olarak karşılaştığımız duruma bakın, kesinlikle hüsrana uğrattınız. Problemim ne, sizin verdiğiniz cevap ne?

30 Eylül 2024 16:27

Bu cevabı yazan firma sözcüsü arkadaş umarım sizde bir gün herhangi bir üründe benim yaşadığım mağduriyeti yaşamazsınız. İyi çalışmalar.

30 Eylül 2024 16:32

Lastiğin hatalı tercih edilmeside hatalı bir işçilik değil midir illaki lastikte bir hasarmı oluşması gerekiyor hatalı işçilk adını almadı için

Serhat sonuçtan çok memnun

04 Ekim 2023 12:15
"Öncelikle Batı Lastik Bornova şubesine ve Özen beye her zamanki ilgi alakaları için teşekkür ediyorum. Continental Türkiye'nin bu sefer gittiğimde sorunun kesin tespiti ardından cevap süresi için ayrıca teşekkür ederim."
Continental Tamamı Arızalı Lastik Takımını Değiştirmedi
Efe sonuçtan hiç memnun değil

Bridgestone Yanlış Üretim Tarihli Lastik Ve Güvenliksiz Montaj Deneyimi

17 Haziran 2025 17:39
Bridgestone Yanlış Üretim Tarihli Lastik Ve Güvenliksiz Montaj Deneyimi
Kadri sonuçtan hiç memnun değil

Lassa Tatvan Bayisi Yanlış Lastik Vermesi

Kadri