CK Boğaziçi Elektrik - 23 Detay: 90002-95000--2 Hatası

Umitcan
26 Eylül 2023 08:331.720

Kiracı olarak CK Boğaziçi Elektrik Dağıtım firmasına abonelik başvurusu yaptığımda " 23 - Detay: 90002-95000--2 - İlgili alanlar boş bırakılamaz.-" hatası alıyorum. Sürekli bu hata karşıma çıkıyor. Abonelik başvurusu bu kadar zor olmamalı. Hatanın çözümünü talep ederim.

26 Eylül 2023 08:34 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz talebiniz değerlendirmeye alınmıştır. Müşteri Temsilcimiz, başvurunuzu inceleyecek ve en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlayacaktır. Talep ve önerileriniz hizmet kalitemizi arttırmak için önem taşımaktadır. Şikayetinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla CK Boğaziçi Elektrik

26 Eylül 2023 11:16

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvurunuz değerlendirilmiş ve konu ile ilgili tarafınıza detaylı bilgilendirme yapılmıştır. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla CK Enerji Boğaziçi Elektrik

CK Boğaziçi Elektrik Bireyse Başvuru Hatası

Alperen
15 Haziran 2023 13:25642

CK Boğaziçi Elektrik'e yeni abonelik başvurusu yapmaya çalıştığımda alta yazdığım hatayı alıyorum. Belirttiğiniz konum...

E-Devlet Üzerinde Abonelik Başvurusunda Hata

Gülay
18 Nisan 2025 22:299.457

E-devlet üzerinde ck enerji Boğaziçi Elektrik dağıtım a. Ş firması için yeni abonelik başvurusu yapmak istediğimde 23 - ...

E-Devlet Üzerinde Abonelik Başvurusunda Hata

İbrahim
CK Boğaziçi Elektrik Abone Olma Sorunu

CK BoğaziçiElektrik Abone Olma Sorunu

Serkan
CK Boğaziçi Elektrik Esenyurt/İstanbul Mağduriyeti!

CK BoğaziçiElektrik Esenyurt/İstanbul Mağduriyeti!

Bakir
CK Boğaziçi Elektrik Fatura Ödeme Konusunda Sorun Yaşıyorum, Firma Yetkilileri İlgilenmiyor!

CK BoğaziçiElektrik Fatura Ödeme Konusunda Sorun Yaşıyorum, Firma Yetkilileri İlgilenmiyor!

Hilal
CK Boğaziçi Elektrik İlgisizliği!

CK BoğaziçiElektrik İlgisizliği!

Gündüz
CK Boğaziçi Elektrik İlgisizliği!

CK BoğaziçiElektrik İlgisizliği!

Omar