Murat sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Araçta Akü Sorunu Ve Mağduriyet

04 Kasım 2024 19:40

Selamın aleyküm. 700 km'de Citroen Berlingo sıfır aldığım aracımla İstanbul'dan Edirne'ye seyahat ederken arabamı park ettim. Sabah kendi kendine akü boşaldı, yol yardımdan geldiler, takviye yapıldı. Ertesi gün tekrar aracım çalışmadı ve çekici geldi. Çetaş Çorlu yetkili servise çekildi, aracımın kontrolleri yapılarak aküden problem olduğu anlaşıldı. Yaklaşık on gündür aracımın teslim edilmesini bekliyorum. Türkiye'de hiçbir bayide akü olmadığı söylendi ve on gündür araçsız maddi ve manevi olarak mağdur edildim. İkame araç için de 10 gündür beklediğim halde araç verilmedi. PSA grubu pişmanlıktır. Koskoca Türkiye'de akü nasıl olmaz, anlam veremedim. Demek ki ufak bir kazaya karışsak aracımız aylarca parça bekleyecek. Bir de Çin malı araçlarda parça bulunmuyor diye laf atarlar.

profile profile

Yorumlar (6)

Mevlüt

Bende bir de tüm arızaları veriyor araba düzlriyor bunun sorunu ne acaba ya sizde de oldu mu

Murat

O kadar anlamam ben bende de oldu belli bir süre sonra düzeldi

Mevlüt

Merhabalar Berlingo bende yeni aldım yanlış ışıkta durduğumda Star stop devreye girmiyor acaba benimde aküden mi bir sorunum var bilemedim sizde de Star stop devreye girmiyormuydu

Murat

Merhabalar benim Star stop devreye giriyor bir sıkıntı yok soğuk havalarda girmez bir de çok sıcak olursa isterseniz servise gösteriniz

Ahmet
Ahmet

Aynısı bende de oldu üstad sıfır aldım daha 1000 km araç akü bekliyorum. Hala gelmedi. Pişman oldum vallahi şu an keşke almasaydım diyorum. Tekrar ettimi bir daha aynı problem. Neye dikkat edeceğiz.

Murat

Aynı arıza şu an için tekrar etmedi şimdilik biniyorum dikkat edilecek bir durum değil kendiliğinden olan bir şey normalde çok titiz biriyimdir ama gerçekten çok mağdur edildim maddi ve manevi olarak dünya kadar masrafım oldu işe gidemedim bende çok pişman oldum arabayı aldığıma

Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Çorlu Çetaş Servisi: İki Aydır Çözülmeyen Sorun

Hilal
07 Ocak 2025 20:29
Muammer sonuçtan hiç memnun değil

Citroen Berlingo Arızası Ve Servis Sorunları

Muammer
22 Temmuz 2024 17:30
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Citroen 10 Gün Çalışmayan Aracın Aküsü Bitti Ve Bu Normalmiş.!

Faruk
29 Ağustos 2024 16:33