Dursun sonuçtan memnun değil

Trabzon Vardallar Citroen Servisinden Şikayetçiyim

Dursun
01 Haziran 2023 19:16

2021 model Citroen C-elysee aracımın 45.000 bakımı için Trabzon Vardallar Citroen servisine aracımı bıraktım. 45.000 bakımını yaptılar fiyatlar sabit zaten lafımız yok. Yalnız aracımın yakıt depo kapağında bir arıza vardı içerideki açma koluyla açmaya çalışırken bazen takılıyordu açılmıyordu servise gittiğimde bunun incelenmesini istedim. Gün içerisinde bana geri döndüler araç depo kapağının 1800 TL maliyetle değişmesi gerektiğini söylediler.

Ben de söküp kontrol ettiniz mi gerçekten değişmesi mi gerekiyor dedim onlar da evet depo kapağının ayağı kırık onun için kesinlikle değişmesi gerekiyor dediler ve garanti kapsamına girmediğini söylediler. Garanti kapsamına girmesi konusunda ısrarda bulundum yalnız kabul etmediler. Ben de 1800 TL verip değiştirmek istemedim ama 500-600 ya da 800 TL deseler sorgusuz değiştirecektim. Servisten aracı almaya gittim aracımı temizlemeden bana teslim ettiler. Torpido üzerinde kirli el izleri bile vardı.

Aracımı servisten alıp sanayide hiç tanımadığım bir ustaya götürdüm depo kapağına bakmasını rica ettim sağ olsun söküp çıkarttı ve piminin yerinden kaydığını söyledi. Pimi yerine yerleştirdi kapağı monte etti ve sistem çalıştı. Üstelik benden 5 kuruş para istemedi yine de ben hakkını verdim. Bu kadar basit bir işi bile kontrol etmeden hemen değiştirme yoluna giden bir servis Vardallar. Aracımın garantisini uzatmayı düşünüyordum.

Oktay sonuçtan hiç memnun değil

Oktay
28 Nisan 2024 20:09

Halil
24 Şubat 17:47
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
09 Nisan 18:21
Garanti Süresince Sürekli Aynı Sorun Ve Eksik Hizmet

Fahrettin
18 Mayıs 2024 12:20
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
02 Ekim 2024 22:42