Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Citroen Türkiye Sattığı Araçların Arkasında Durmuyor

25 Eylül 2024 16:54

Uşak Çağdaş Otomotiv'den 13 Temmuz 2024 tarihinde sıfır almış olduğum C5 Aircross aracım, ilk yağmur yağdığında sağ taraftan su aldı. Araştırmalar sonucunda arabanın sunroof giderlerinin hatalı takıldığı ve sağ kapı fitilinin arızalı olduğu anlaşıldı. Sıfır arabanın her tarafı söküldü, hiçbir şekilde kimse suçunu kabul etmiyor. Citroen, sattığı arabaların arkasında hiçbir şekilde durmuyor. Citroen Türkiye, arama tenezzülünde bile bulunmuyor. Türkiye'ye satılan Citroen C5 Aircross araçlar fabrika hatalı geliyor. Bir malzeme siparişi için iki ay bekliyorsun. 1350 kilometrede olan araçta yaşadığım mağduriyetten dolayı kimseye de ulaşamıyorum.

07 Aralık 2024 10:19

Sıfır olarak temmuz 2024 tarihinde satın almış olduğum C5AİRSROSS aracım ilk ay yağan yağmurda su almıştı serviste çözülmesi için yaptığım başvuru sonucu aracımın sağ kapı (yolcu tarafı) fitili ve fabrikadan hatalı takıldığı söylenen sunroof giderleri değiştirildi tabi bu arada sıfır araç iç döşemesi hem söküldü hem kirlendi. Citroen Türkiye bu arızanın arkasında durmadığı gibi hiçbir şekilde olayın takipçisi de olmadı şimdi tekrar yağmur yağınca kapı fitillerinden su alıyor aracım. Türkiye ye ayıplı mal satan (araç Citroen) Fransız firmasını hiç denetleyen yok Türkiye'de Citroen Türkiye olarak hiçbir şekilde aracın arkasında durulmuyor Türkiye Cumhuriyeti denetleme kurumlarında buna bir çare bulunmalı ki Türk vatandaşları bu gibi durumlarda mağdur olmamalı ki bu tür firmalar Türkiye ye ayıplı mal satamasınlar hiç olmazsa

1733555938103.img-20241204-221011.jpg
29 Eylül 2024 20:45

13Temmuz 2024 tarihinde Uşak Çağdaş otomotivden sıfır almış olduğum Citroen C5 Aircross ilk yağan yağmurda sağ ön yolcu tarafından su aldı. Konya Özkaymak servisine götürdüğünde aracın sağ kapı fitillerinin arızalı olduğu ve sunroof ön gider borularının yanlış takıldığını söylediler tabi bu arızaları bulabilmek için sıfır aracın her tarafı söküldü araç Türkiye Citroen i aradım bilmem kim bey sizin dosyanıza bakıyor o sizi arayacak dediler bir zar zor bir kere ulaşabildim kendisine bir daha aramadı da ben arayınca da ulaşamıyorum. Ayıplı olarak satılan malın arkasında hiç kimse durmuyor. Kış gelmesine rağmen hiçbir gelişme sağlayamadı. İthalat ihracat işlerine bakan bakanlığın Türkiye'de ayıplı mal satılmasına vatandaşlarının Fransız firmaları tarafından mağdur edilmesine izin verilmesini de anlamış değilim.

29 Eylül 2024 20:45

25 Eylül 2024 17:28

13 Temmuz 2024 tarihinde sıfır satın aldığım Citroen C5 Aircross ilk yağmurda sağ ön yolcu tarafından su aldı. Araştırmalar sonucunda Fabrikasyon hatalı üretilen araçlar Türkiye de satılıyor kanımca iki aylık araç döşemelerinin sökülmesinden tutunda boya çizilmesine varana. Kadar her şey geldi başıma. Bu olay Türkiye dışında başka bir ülkede olsaydı Citroen tazminat ödemek zorunda kalırdı. Ama Citroen Türkiye beni suçlu çıkaracak neredeyse ben isterdim ki Citroen Türkiye benim hakkımı savunmasıydı.

Anıl sonuçtan hiç memnun değil

Citroen C5 Aircross: Garanti Kapsamında Mağduriyet

Anıl
07 Şubat 2025 12:03
Berk sonuçtan hiç memnun değil

Citroen C5 Aircross Tecrübelerim

09 Aralık 2023 15:54