Citroen Mazot Filtresinde Su Var

Citroen Mazot Filtresinde Su Var
Yılmaz
16 Mayıs 2023 08:01

2013 model Citroen Elyse 1.6 HDI aracımda mazot filtresinde su var hatası oluştu. Tamirciye götürdüm, aracın mazot filtresi değiştirildi ancak hata devam etti. Daha sonra su sensörü değiştirildi ancak hata hala devam ediyor. Bu arızayı gidermek için gerekli bilgiye sahip bir usta veya benzer bir sorunu yaşamış olan biri yardımcı olabilir mi?

Yorumlar (7)

Polat

Sorunu çözebildiniz mi 1.4 hdi 208 aracımda yakıt filtresinde su var hatasını aldım filtreyi boşalttım ancak aynı hata tekrar yandı ben de filtreyi değiştirdim ancak aynı hata tekrar yanıyor boşalttışım yakıtta sanki suda yok gibi temiz duruyor acaba sensörden mi bilemedim, bu sorunun bir çözümü yok mu arkadaşlar?

Fatih

Çözüm bulan var mı bu sorunu bende yasıyorum yardım lütfen

Fatih

Sorunu çöze bilen varsa yazabilir mi ne yapmamız lazım aynı sorun bende de var can sıkıcı.

Murat
Murat

İyi akşamlar kardeşim aynı sorun bende de var sorunu hallettinmi bende yakıt filtresini altı üstü sensör iç dış hepsini değiştirdim ama yine yazı çıkmaya devam ediyor hallettise banada yazarsan sevinirim

Sorunu çözebildiniz mi?

Kürşat
Kürşat

Bunun için mazot filtresi değiştirilmez, sensörde değiştirilmez, mazot filtresinin alt kısmında bir tapa var orayı açarak su akıtılır ve su boşalmış olur, mazotun içerisinde ki su zamanla oraya birikir, ara ara boşaltmak gerekir, su dolduğu zaman gösterge ışığı yanar ekranda

Cumali
Cumali

Aynı sorun benim berlingo aracımda da var. Çözüm bulabildiniz mi? Usta usta gezmekten yoruldum

Muhammed sonuçtan memnun değil

Citroen 2016 C Elyese 1.6 HDI Conta, Su Eksiltme, Yağ Yakma Sorunları

Muhammed
10 Temmuz 2023 20:48
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

Citroen C-Elysee Direksiyon Kutusu Arızası!

Yakup
09 Temmuz 2023 18:55