Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Citroen Berlingo'da Boya Ve Yapısal Kusurlar

Orhan
12 Kasım 2024 16:04

02/10/2024 tarihinde Türkiye’de Erdemir Motorlu Araçlar San. Tic. Ltd. Şti'den 2024 yılına ait Citroen marka Berlingo Shine model sıfır kilometre bir araç satın aldım ve araç 17/10/2024 tarihinde tarafıma teslim edildi. Araç teslimi esnasında ve teslim formunda da belirtildiği üzere aracın sağ arka C sütununda yaklaşık 15 cm çizgi şeklinde boya kusuru olduğunu fark ederek aynı gün ve teslim saatinde 0850 759 77 77 numaralı telefonu arayarak Citroen Türkiye Genel Müdürlüğü'ne bildirdim. 971266 dosya numarası ile kayıt oluşturuldu. Daha sonra aracı daha detaylı incelediğimde kaput, bagaj ve sağ ön kapı aralıklarının simetrik olmadığı, kaputun sağa ve bagajın sola doğru kaymış olduğu, tavanda ise göçük olduğu bariz şekilde görülmektedir. 31.10.2024 tarihinde araçtaki göçük ve diğer sorunlarla ilgili tekrar Erdemir servisine getirdim ve kaput, bagaj ve sağ ön kapı aralıklarındaki asimetriye de bir değer söylemeden normal olduğunu belirttiler. Citroen araçlarda bu sorunların hep olduğunu belirttiler. Aracı aldığım tarihten itibaren defalarca Citroen Türkiye'yi aramama rağmen ancak 08.11.2024 tarihinde bu kusurların normal olduğuna dair dönüş yaptılar. 07.11.2024 tarihinde ise Citroen Türkiye ofisine gittiğimde ofiste kimsenin olmadığından yüz yüze görüşecek muhatap dahi bulamadım. Bu kadar ilgisizliğin ardından sesimi duyurabilmek için 11.11.2024 tarihinde aracın üzerine büyük bir kağıda 'Bu araç tarafıma kusurlu olarak satılmıştır, Bayi ve Distribütör hatasını kabul etmiyor' şeklinde bir yazı ile Erdemir Bayinize gittim. Hakkınızı aramaya çalıştığınızda şiddet ve hakarete başvuran bir işletme.

Sıfır Araçta Boya Eksikliği Ve Firma İlgisizliği

Fatih
29 Kasım 2024 14:03
Sıfır Araçta Boya Eksikliği Ve Firma İlgisizliği
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
13 Şubat 2025 10:53
Yeni Araçta Boyasız Göçük Sorunu Ve Değer Kaybı
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Aldığım Araçta Yaşadığım Şaşırtıcı Sorunlar Ve Mağduriyet

Samet