Citroen Android Auto Problemi!

Yunus
18 Haziran 2023 00:56

Ocak 2023 tarihinde aldığım 06 *** 037 Plakalı C5 Aircross markalı aracımın Android Auto modunda problem olduğunu fark ettim. Bu konuyla ilgili ilk önce Eskişehir yolu üzerindeki Citroen servisine başvurmama rağmen ilgilenilmedi. Daha sonra dört (4) kez de Konya yolu üzerindeki servise başvurdum. Konya yolu üzerindeki serviste çalışan servis danışmanı f*** Bey'le görüşmeme rağmen sorunumu çözemediler. Beni servise çağırıp aracımı servise alıp multimedya yazılımını güncelleme yaptıklarını söylemelerine rağmen, hala evimde bulunan 3 ayrı ve arkadaşlarımın 3 farklı telefonu aracıma Android Auto modunda bağlanmamaktadır. Ayrıca en son güncelleme yapılan serviste aracımın Android Auto'da çalışmayacağını, Apple marka iOS yazılımlı bir telefonla çalışacağını söylediler. Ben bu aracın özelliklerini araştırdığımda kataloğunda Android Auto'yu da desteklediğini görüyorum. Bu nedenle aracımın bu özelliğinin araştırılarak sorunumun çözülmesini rica ederim.

Burak
Burak

Sorunu çözebildiniz mi bugün benim aracımda da aynı sorun du Android auto desteği kesildi sanki ekrana gelmiyor arabanın sistemini fabrika ayarına döndürdüm yine olmadı Apple car Play bağlanıyor Android auto bağlanmıyor

Lutfi sonuçtan hiç memnun değil

Yepyeni Citroen C5 İle Yolda Kaldım

Lutfi
20 Kasım 2023 16:38
Sencer sonuçtan hiç memnun değil

Citroen C5 Aircross Tek Bir Parça İçin Bekletilmek Ve Memnuniyetsizlik

Sencer
22 Mayıs 2024 20:33
Emre sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2023 11:39