Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

Citroen Ami Davlumbaz Sorunu

11 Kasım 2023 00:21

06 Kasım 2023 tarihinde Citroen Ami satın aldım; fakat aracın tekerleklerinde yarım davlumbaz olduğunu fark ettim. Konu ile ilgili Citroen müşteri temsilcisi ile görüştüğümde bunun bir opsiyon olduğunu söylediler. Ancak daha önceden bazı müşterilere temin edildiğini youtube.com kanalında bir bloggerden izlediğim videodan biliyorum ve video hala mevcut. İlginç olan şu ki, bazı araçlarda yarım davlumbaz, bazı araçlarda hiç davlumbaz olmadığı, bazı araçlarda ise tam davlumbaz olduğunu yorumlarda okudum. Dünyanın hiçbir yerinde davlumbazın opsiyonel olduğunu düşünmüyorum. Öyle ki, Avrupa'da satılan tüm araçlarda davlumbaz bulunmaktadır. Konu ile ilgili acilen Citroen Türkiye'nin aksiyon almasını talep ediyorum.

profile profile profile
17 Kasım 2023 18:41

Bugün 17.11.2023 tarihinde Citroen iletişim merkezinden geri dönüş yaptılar ve araç davlumbazı ile ilgili bayinin teknik servisiyle görüştüğünü davlumbazın opsiyonel olduğunu ve fiyat karşılığında yapılacağını söylediler. Bende bunu kabul etmedim ve araç davlumbazın opsiyonel olmayacağını hatta satarken ne reklamlarında ne de benimle iletişime geçen satış temsilcisinin araç davlumbazı opsiyonel olduğunu belirtmemişlerdir. Bu konu ile ilgili tüm haklarımın saklı kalması kaydıyla gerekli basvurlarımı ve şikayetimi dile getireceğim. 369 bin tl ile aldığım aracın davlumbazını opsiyonel göstererek işin içinden çıkmak hiçbir şekilde müşteri memnuniyetine sığdırılamaz.

Doğan
Doğan

2023 yılının ekim ayı içerisinde bende amiyi aldım ama bana da herhangi bir bilgi verilmedi.

Citroen Ami Yarım Davlumbaz Sorunu.

20 Şubat 2024 11:44
Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

Yiğit
23 Aralık 2024 12:21
Citroen Ami One: Eksik Parçalar Ve Müşteri Hizmetleri Sorunları
Eray sonuçtan hiç memnun değil

Citroen Ami Davlumbaz Problemi

03 Eylül 2024 10:17