Citroen Adım Otomotive Güvenim Kalmadı

Güneş
14 Mayıs 2024 17:58

2023 model Citroen c3 Aircross aracımın klimasında arıza vardı. Adım otomotiv servisine farklı zamanlarda 2 defa gitmeme rağmen arızayı kabul ettiremedim. Sonra Müşteri hizmetlerini arayıp şikayet oluşturduktan sonra Adım otomotiv geri dönüş yapıp tekrar incelemeye aldılar. Yazılım vs bir iki ayar yaptıktan sonra kullanın tekrar arıza verirse getirin dediler. Klima ertesi gün aynı sorunu verdi. Birkaç hafta sonra rutin bakım için randevu aldığımda randevu gününde aracımı almayıp başka bir randevu günü oluşturdular. Dedikleri tarihte tekrar gittiğimde bakımla beraber arızayı da söyledim ve bu sefer arızayı tam anlamıyla kabul ettiler ve parçasının değişmesi gerektiğini söylediler ve parçayı sipariş ettiler. Parça geldiğinde işlemin ne kadar süreceğini sordum ve 1 2 saatlik olduğunu aynı gün içinde teslim edeceklerini söylediler... Sonra 3 hafta parçanın gelmesini bekledim onu da arayıp haber vermediler ben arayıp öğrendim. Sonra randevu için tarih verdiler. O tarihte sabah aracımı servise bıraktım. Ve yine aynı soruyu sordum aracımı aynı gün teslim edebiliyorsunuz işlem ne kadar sürüyor diye. 1 2 saatlik işlem olduğunu bugün teslim edeceklerini söylediler. Gün içinde saat 16:00 da aradığımda ise aracınızı onarıma aldırıyorum bugün teslim ederiz dediler. Saat 17:00 de aradığımda ise bugün yetişmeyeceğini yarın teslim edebileceklerini ve kod hatası olduğunu söylediler. Saat 4 de 5 de aracı tamire alırsanız tabii yetişmez. Sözlerine güvendim araçsız kaldım planım programım iptal etmek zorunda kaldım. Basit bir arıza için aylardır peşlerinde koşuyorum. Güya garantisi var. Burnunuzdan getiriyorlar.

Evren
30 Temmuz 2024 11:27
Citroen Arkas Gaziemir Ustaları Usta Değil Çırak Ancak Olurlar
Gonca sonuçtan hiç memnun değil

Gonca
02 Ekim 2024 10:15
Arkas Citroen Karşıyaka Servis Çok İlgisiz
Ali sonuçtan hiç memnun değil

08 Haziran 2024 14:52

Citroen C3 Aircross Arıza Ve Servis Mağduriyeti

Ahmet
20 Ocak 2025 14:56
Sencer sonuçtan hiç memnun değil

Citroen C5 Aircross Tek Bir Parça İçin Bekletilmek Ve Memnuniyetsizlik

Sencer