Beylikdüzü 5M Migros AVM Cinema Pink Çalışanı Ve Müdürü

06 Nisan 2024 17:24

Dört yaşındaki kızımı çocuk animasyon filmi izlemek için Beylikdüzü Migros AVM Cinema Pink salonuna götürdüm. Kızım karanlık ortamdan korktuğu için ben olmadan tek başına salona girmeyeceğini söyledi. Bilet satan görevli bayan, ısrarla bana da bilet satması gerektiğini söyledi. Sadece çocuğumun mutlu olması için çocuk filmine getirmişken, bu durumu bir kazanç kapısı olarak gördüler. Sonuçta kızım üzülse de ekstra bilet almadım ve böylece sinema, 210 lira ve mısır ile içecek gelirinden mahrum kaldı. Boş salonda film izlenmeden döndü. Ben 43 yaşında bir insanım ve çizgi animasyon filmiyle ilgilenmiyorum. Yaşıma uygun bir film olsa bile, kızımın yanında olmadan girmemeyi tercih ediyorum. Sonuçta o film kızımın yaşına da uygun değil. Sinema çalışanı ve müdürüne bu tutarsızlık için mesajımı iletmek istiyorum.

Ahmet
Ahmet

Hayatımda duyduğum an saçma şikayet. Tabii ki bilet parası vereceksin çocukla izlemeye gidiyorsan. Kreş mi orası çocuğun girecek ilgilenecekler mi sanıyorsun.

Begüm
Begüm

Çocuğunla film izleyen izlemek zorunda kalan bir sürü aile var niye sizden ücret alınmasın onunla izliycekseniz ödeme yapmanız gerekir

01 Ekim 2023 16:39
Mediha sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2024 17:30
Çizgi Film Bileti Alırken Yaşanan Sorun Ve Saygısız Tavırlar