Emel sonuçtan çok memnun

21 Şubat 2024 10:39
Emel'in Teşekkür Mesajı
“Şikayetimle ilgili sorunu en kısa sürede giderip bizi mahcup etmedikleri için Çilek Mobilya'ya teşekkür ederim. Her defasında arayan müşteri temsilcilerinin tatlı dilli konuşmasından dolayı da ayrıca teşekkürler”

Beş ay önce Çilek Mobilya mağazasından çocuğum için Montessori yatak aldık alırken kaç kilo taşıyor diye sorduk 120 kg ya kadar taşıdığı söylendi dün 13 kg olan kızım yatağında uyuyordu uyanınca yataktan almak için yanına oturdum ve yatak bir anda paramparça oldu. Hemen aldığımız mağazayı aradık servis gelip baktı bu kullanıcı hatası üstüne oturulmuş dedi hayır satarken 120 kg diyorsunuz. Kızım 13 ben 54 kiloyum 67 kiloyu bile taşımadan paramparça oluyor. Eğer ki böyle dayanıksızsa neden satılırken belirtilmiyor kilo sınırı. Biz fabrikayı arayacağız ama masrafları siz karşılarsınız dediler. Tabi ben bunu kabul etmiyorum gerekirse Tüketici Hakem Heyeti'ne ve mahkemeye başvuracağım sonuçta iki yıl garantisini veriyorlar alırken sonrada kullanıcı hatası diyorlar. Açıkçası çilekten yatak alacaklar iyice düşünsün.

21 Şubat 2024 10:42 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup konuyla ilgili müşteri hizmetleri yetkilimiz en kısa süre içerisinde size ulaşacaktır. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili deneyimlerinizi ve görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Çilek Müşteri Hizmetleri

Emel
Emel
08 Mart 2024 10:51

Gülden
Gülden

Kızımın yatağı aynı yerden kırıldı. Aynı şekilde ben 65 kızım 15 kg. Yatağa oturduğumuz gibi kırıldı. İadesini isteyeceğim, bu kadar kalitesiz bir yatağın tadilatı asla kabul etmem.

Çilek Mobilya Parçalanan Montessori Yatak

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Çilek Mobilya Montessori Yatakta Erken Gıcırdama Ve Kötü Müşteri Hizmeti

12 Eylül 2024 13:43