Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Çilek Mobilya Montessori Yatakta Erken Gıcırdama Ve Kötü Müşteri Hizmeti

12 Eylül 2024 13:43

2024 Ocak ayında 3 yaşındaki kızım için montessori bir yatak aldım. Yatak bana Şubat sonunda geldi. Yani kullanalı 6-7 ay civarında oldu. Tek kişilik yatak ölçülerinde gayet büyük ve taşıma kapasitesi 190 kilo olarak belirtilmekte Çilek internet sitesinde. Gelin görün ki son birkaç aydır yatak gıcırdamaya başladı. Yatağı kullanan kızım 3 yaşında ve 12.5 kilogram. Bununla ilgili bildirimde bulunmak için yatağı satın aldığım Marmara Forum mağazasına gittim. Fakat yetkili kişi çirkin bir üslup ile direkt bizi suçlayıcı şekilde konuştu. 'Servis göndeririz ama ücretli' diye başladı cümleye zaten. Daha 1 yılı bile dolmamış ürünün servisine ücret ödemek hangi Tüketici Hakları'na sığıyor? Suçlayıcı ve ilgisiz tavırları da cabası. Konu hakkında Tüketici Hakları'na da bildirimimi yapacağım. Ürünün teslimi sırasında da mağaza ve firma ile sorun yaşamıştım. Asla memnun değilim.

25 Kasım 2024 14:46

Çilek mobilyadan 10 ay önce aldığım çocuk yatağında gıcırdama şikayeti yaşadım. Mağaza çözüm bulmadı sonra şikayet kaydı açınca çağrı merkezi destek vermeye kararı verdi ne hikmetse. Eylülde aradılar servis yollayacağız size ama yoğunuz ekim ayına kalabilir dediler. Tamam dedim. Aralık ayı gelmek üzere. Rezillik yaşamak bu olsa gerek. Bir daha asla önünden geçmem.

12 Eylül 2024 13:44 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup konuyla ilgili müşteri hizmetleri yetkilimiz en kısa süre içerisinde size ulaşacaktır. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili deneyimlerinizi ve görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Çilek Müşteri Hizmetleri

Emel sonuçtan çok memnun

Çilek Mobilya Parçalanan Montessori Yatak

21 Şubat 2024 10:39
"Şikayetimle ilgili sorunu en kısa sürede giderip bizi mahcup etmedikleri için Çilek Mobilya'ya teşekkür ederim. Her defasında arayan müşteri temsilcilerinin tatlı dilli konuşmasından dolayı da ayrıca teşekkürler"
Çilek Mobilya Parçalanan Montessori Yatak
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Montesori Yatakta Bitmeyen Gıcırtı Ve Yetersiz Servis Mağduriyeti

13 Ekim 2025 09:28

14 Ocak 2024 01:46
Ruveyda sonuçtan çok memnun

11 Şubat 2025 14:27
"Gebze Çilek Mobilya gerekli tamiri yaptı sorun giderildi. İlgileri için teşekkür ederim."