Turan sonuçtan hiç memnun değil

19 Mayıs 2023 Ciğerci Bahattin Hesap Skandalı

19 Mayıs 2023 Ciğerci Bahattin Hesap Skandalı
19 Mayıs 2023 22:57

19 Mayıs 2023 tarihinde 2 kişi burada yemek yedik, ben yarım Adana, yarım tavuk şiş yedim, arkadaşım da yarım Adana, yarım ciğer şiş yedi. Şimdi normalde Adana 180 TL, yarım Adana 90 TL olması gerekirken hesaba 120 TL yazmışlar, aynı şekilde tavuk şiş de 160 TL ve yarısı 80 TL olmasına rağmen hesapta 100 lira olarak görünüyor, ciğer şiş de 170 TL ve yarısı 85 TL ancak tabi ki o da hesapta 115 TL olarak yazılmış. Miktar olarak tamın yarısı kadar geliyor, ama fiyat olarak yarım fiyatı olarak ödemiyorsunuz. Bunu hesabı ödedikten sonra fark edip kasaya geri dönüp sorduğumuzda adam bize biz bunu böyle yapıyoruz, yarım söylediğiniz zaman fiyat da yarısı olmuyor dedi, bunun çok saçma olduğunu, daha önce böyle bir uygulama olmadığını, bir daha gelmeyeceğimizi söylediğimizde de siz bilirsiniz dedi. Daha önce de bu şekilde yarım yarım çeşitli şeyler yedik ama böyle bir fiyat farkı yoktu. Gerçekten çok saçma bir durum. Bilseydik o zaman 1 porsiyon Adana bir porsiyon tavuk söyleyip aramızda da değişirdik, biz sonuçta 3 kişi gelip mezelerden faydalanmak amaçlı bir hesap yapmadık. Ama bu zincir restoran size servis açtık diyerek bizden kişi başı 55’er tl toplamda 110 TL fazla para almış oldu. Biz zaten 2 kişiydik ve 2 servis açıldı, her şey zaten 2 kişilikti, yani fazladan vermedikleri ürün ve hizmetin tamamen keyfi olarak fazladan parasını aldılar ve haksız kazanç elde ettiler, hakkımızı helal etmiyoruz. Siz bu kafayla giderseniz, böyle ufak hesaplar peşine düşüp 3 kuruş fazla kazanalım derken, büyümek yerine küçülürsünüz.

Menüde Belirtilmeyen Ek Ücretle Fazladan Tahsilat Yapıldı

18 Ekim 2025 23:43

Et Şiş Porsiyon Paylaşımına Ve Fiyat Politikasına Büyük Tepki

18 Haziran 2025 11:46

16 Mart 2025 13:23

Yanlış Hesap Ve Saygısız Tavırlar: Müşteri Memnuniyetsizliği

23 Kasım 2024 20:09
Sila sonuçtan hiç memnun değil

23 Şubat 2024 15:33